Songena 530 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Kaien-donoo. :wub: Flashback ile tanıdığımız kişi. Ukitake’nin takımının (13. takım) sevilen teğmeni. Komik ve güler yüzlü. Bazı hareketlerinde odunluk işaretleri görülür ama itici odunluk örneği değil gözümde. :D Bu tavırları samimi yapmış. Rukia’yla konuşmalarını gördükçe gülümseme oluyor insanın yüzünde. “Rukia isteksizce Kuchiki ailesine katıldı ve daha mezun olmadan ve birlik giriş sınavına girmeden hemen 13. Birlik’te göreve başladı. “ Bilgi için Vikipedi’ ye teşekkürler. Rukia torpilli olduğu halde 13. Takımdaki shinigamilere adaletli davrandı. Az çektirmedi hatta Rukia'ya. :D Spoiler Rukia’ya savaşmayı öğreten kişi. Herife asılmak istiyorum ama evli. Bu da eşi olur: Eşi hollow yüzünden hayatını kaybetti. Ukitake ve Rukia’yla holloeu yakalamaya gitti. Yaklaştıkça ölüme doğru adım attı… Tüm gücüyle hollowla savaştı. Ancak hollowla arasında çok güç farkı vardı. Rukia yardım etmek için geldiğinde Ukitake ona engel oldu… Ukitake’ye göre iki dövüş vardı. Birincisi hayatta kalmak için, ikincisi de onurunu korumak için. İki dövüşte de yardım edilen kişi hayatta kalıyor ama 2. Dövüş için mücadele eden kişi hayatta kalsa bile onurunu koruyamamış olur. Holloe sonunda Kaien’in bedenini ele geçirdi.Hollow Rukia’ya saldırdığında bilinci bir an olsun yerine geldi. Kendisini Rukia’nın kılıcına sapladı. Böylece ölümüne son adımını atmış oldu. Spoiler Kaien’in ölümü yüzünden Rukia kendini suçlu hissetti. Buradan saygıyla anıyorum. Sonraki bölümlerde Hueco Mondo’ da çıkıyor karşımıza.Ayrıntılı olarak anlatmaya çalışırsam bu konudan kimse beni çıkartamaz! :D Bol flashback ve Kaien bilgisi olan bölümlerimiz başlar. En çok aklımda kalan bilgi: Her shinigaminin güçlenmede sınırı vardır ama Kainende bu sınır yoktur. Yaşadığı sürece zampaktousu güçlenebilirdi. : Gifler: Spoiler Ah ah, burayı güzelim gifler doldurcaktı ama bi' bu var. 1,5 yıl önce baktığımda güzel gifler görüyordum. Konu açtığımı duyup kaçırmışlar gifleri. :unsure: Kurucu: Songena Üyeler: Barış D. Baryshx Hazādo Amygirl Zeynep (: Cold Dewil LeornKayn free word Ilithyia Haruka quincy Felix_ Sizden Gelenler: Spoiler Geride Kalanlar: Rukia kadar severim. Bu yüzden konuyu FC’ a dönüştürmeyi planladım. :D Boş bir spoiler üyeler için gelsin hatta. :D(Umarım üyelerle dolar ileride… :ph34r: ) Tüm forumu bekleriz. :D Cold Dewil, Mileydi and Felix 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ekle beni ,bu shiba klanı'nın önemi daha sonra çıkacak piyasaya -_- free word 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ekle beni ,bu shiba klanı'nın önemi daha sonra çıkacak piyasaya -_-Adminciğim konuyu fc bölümüne alır mısınız buralara bizim yetkilerimiz yetmiyorda Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 İchigo'yu ilk çizdiğinde Siyah saçlıydı demişti Tite içinde kalmış demek ki siyah saçlı hali bu karakteri yapıp koymuş seriye kısada olsa... Toprakezgi and free word 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted February 25, 2014 Forum Admin Share Posted February 25, 2014 Meltem bu adamı boş ver İchigo yu al saçlarını siyaha boyat al sana Kaien : :D:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted February 25, 2014 Forum Admin Share Posted February 25, 2014 ben çok severim bu karakteri eline sağlık sarı şeker ^_^ dediğini yaptın tebrikler ;) Ichigo ve Kaien benzerliği kimsenin gözünden kaçmamıştır -_- bu resimelerden benden gelsin :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ekle o zaman canım benide...Gerçi bu karakteri zar zor anımsıyorum ama :unsure: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Bir yerde Bleach varsa bende orada olmalıyım benide ekle Songena-san...Seriyi izleyen biri zaten Shiba İchigoya benzemiyor diyemez... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 benide alırmısın :) ayrıca bu herif harcanmış karekterler arasında üst sıraya yerleşir :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Hoş geldiniz. :lol: On 25.02.2014 at 22:25, Amygirl yazdı: Meltem bu adamı boş ver İchigo yu al saçlarını siyaha boyat al sana Kaien : :D:D Veletin kişiliği de Kaien olsa hiç uğraşmazdım bu karakterle. :D Üstelik evli. On 25.02.2014 at 22:33, Zeynep (: yazdı: ben çok severim bu karakteri eline sağlık sarı şeker ^_^ dediğini yaptın tebrikler ;) Ichigo ve Kaien benzerliği kimsenin gözünden kaçmamıştır -_- bu resimelerden benden gelsin :P Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Çok teşekkürler. :D On 25.02.2014 at 22:34, Cold Dewil yazdı: Ekle o zaman canım benide...Gerçi bu karakteri zar zor anımsıyorum ama :unsure: Kaç bölüm gördük ki seride? :ph34r: Tanıtımı yaparken zorlandım bu yüzden. :unsure: Durum güncellemesinden kalma. :D Spoiler Ezgiii. :ph34r: Daha yorum yapmadın ama seni de alıyorum FC'a. :D Boşuna Rukia az çekmedi demiyorum. :D Spoiler Bir de harika bir an art var ama onu paylaşamıyorum kimseyle. :wub: :ph34r: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts