Jump to content

♥Lydia♥

Üyeler
  • İçerik sayısı

    915
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from agudow55 in Animeler gerçek Olsa Sizde içinde Olsanız   
    Animeler gerçek olsa sizde içinde olsanız..?
    --Kesinlikle sevinçden ölerim  :o  ^_^  :D  :D  :D



  2. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Nones in Usagi Tsukino - Sailor Moon   
    Adı:  Usagi Tsukino ( Serenity olarakta geçer. )
    D. Tarihi: 30 Haziran
    Yaşı: 14 - 16
    Kan Grubu:  0
    Boy: 150
    Konum: Ay savaşcısı
    Lakabı: Dolunay surat ( Bu takma adı ona Mamoru vermiştir.)
     
     
    Görünüm: Uzun altın sarısı saçları vardır. Saçlarını ortadan ikiye ayırır ve hep bağlıdır ve görüntüsünü tamamlayan mavi gözleri vardır.
     
    Kişilik: Kendisi oldukça tembel, uykucu, oyun delisi, sulu göz, dikkatsiz, sakar, obur bir tiptir. Elinden neredeyse hiç bir iş gelmez. Fakat her şeye rağmen insanları ısıtan bir yüreği vardır. Orta 2'ye giden sıradan bir öğrenci iken alnında ay işareti olan bir kedi ile tanışır. ( Luna ) Luna Usagiye kendi yaşadığı diyarın prensesini bulmak için ayın gücünü verir. Zamanla gruba diğer kızlar da katılır. Aralarında güzel dostluk oluşur ve hep birlikte düşmanlara karşı mücadele ederler.
     
    Usagi, yemek yemeyi,  uykumayı, manga okumayı, alışveriş yapmayı, video oyunlarını oynamayı ve tatlı olan her şeyi sevmekle birlikte matematikten, ingilizceden nefret eder hayaletlerden ise korkar. 
     



     
     
    Saldırı Gücü: Usagi Ayın ışığı ile saldırılarını yapar. Saldırısının gücü hep sevgi ile alakalıdır. Gücünün ayrıca iyileştirme özelliği de vardır.
     
    Saldırı ve dönüşüm Gifleri: Biraz eski ama olsun :)



     
    Resimler:
     


     
    Görüşüm: Kendisi ilk göz ağrımdır. Küçükken geçerdim Trt'nin başına ay savaşcısı taklidi yapardım. Hala daha iyi hatırlarım 3 bucukta çıkardı ben 1 saat öncesinde kurulurdum ekrana :) " Kutsal Ay adına seni cezalandıracağım, göreceksin." sözü ayrı bir meşhurdur. Bir çoğunuzun ilk göz ağrısıdır yeni nesil bilmez gerçi ama Usagi candır.  :) Sulu gözlü halleri bazen can sıksa da en çok ona yakışır. Kocaman yüreğiyle yenemeyeceği düşman yoktur.
  3. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Agumonmikasa in Merhaba   
    Merhaba siteye daha yeni üye oldum şimdiden tanıştığımıza memnun oldum inşallah sizlerle iyi anlaşırız benim adım yağmur deniz 18 yaşındayım balık burcuyum istanbulda doğdum büyüdüm ama memleketim ordu izlediğim animeler şunlar:
     
    1.Shingeki no kyojin
    2.Claymore
    3.Go sick
    4.Sukitte ii na yo
    5.Hiiro no kakera
    6.Death note
    7.Scrad seven
    bunları izlediğim sevdiğim tarzlar genellikle doğa üstü güçler savaş gizem ve maceradır
    Shingeki no kyojin benim favori animelerimdendir orada en sevdiğim karakterler eren,mikasa ve armin ama fovari karakteri armindir kusura bakmayın çok konuştum inşallah sizleri çok severim  :D  :) 
  4. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from lenalee lee in Sailor Moon - Ay Savaşçısı / Yeniden Televizyonda   
    ilk animem  ^_^  ^_^ özlemişim yaaa :desperate2-onion-head-emoticon: 1000000000 kere izlemişimdir :cool-onion-head-emoticon:  :cool-onion-head-emoticon:



  5. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Tsumiki in Merhabalar :3   
    Herkese merhaba! Anime, manga, oyun, film figür ve aksesuarlarını bulmak Türkiye'de biraz zor olabiliyor. Satan yerler gerçekten çok pahalı. O yüzden hem ucuz satmak hem de isteklerinize cevap verebilmek amacıyla Misa Manga Anime Dünyası'nı kurduk! Peruklar, figürler, kolyeler sayfamızda yer alıyor. Death Note, Bleach, League of Legends, Fairy Tail, Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi ve daha nicesi.
     
    Bizi takip etmek için: https://www.facebook.com/pages/Misa-Anime-Manga-D%C3%BCnyas%C4%B1/260836240790482?fref=ts
  6. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Skadi in Ao Haru Ride Animesinin Yeni Reklamı   
    Ao Haru Ride Animesinin 1 Dakikalık Yeni Reklamı

    Popüler shoujo manga Ao Haru Ride’ın anime uyarlaması sonunda 7 Temmuz’da başlayacak. Bu hafta Japon televizyonlarında serinin bir dakikalık bir reklamı yayınlanmaya başladı. Reklamda da çalan şarkı, açılış parçası olacak olan “Sekai wa Koi ni Ochiteiru”. Parça Chico ve HoneyWorks’e ait.

    Ao Haru Ride mangası 2011 yılında yayımlanmaya başladı ve o zamandan beri popülerliğini koruyor. Manga alanındaki birçok profesyonel tarafından en iyi 20 shoujo arasında görülmekte ve Sakisaka Io’nun bir diğer mangası Strobe Edge’in de Kuzey Amerika’da Viz tarafından basımı gerçekleştiriliyor.
    Kısaca hikayesine değinirsek ana karakterlerimiz Futaba ve Kou’nun geçmiş günleriyle başlıyor. Kou, Futaba’nın ilk aşkı ancak yanlış anlaşılmalar sebebiyle beraber olamıyorlar ve kopuyorlar. Yeni bir başlangıç hayaliyle liseye başlayan Futaba’yı bir sürpriz beklemektedir, ilk aşkıyla burada tekrar karşılaşır ancak Kou bambaşka bir insan olmuş gibidir. Davranışları, görünüşü hatta adı bile değişmiştir. Bu noktadan itibaren Futaba ve Kou’nun hikayelerini anlatıyor manga. Umarız animesi de manga severleri tatmin eder.
     

     
    Kaynak:AnimeFantastica
  7. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Nones in Kuronuma Sawako - Kimi Ni Todoke   
    Hoş bu animeyi bilmeyen var mıdır bilmiyorum ama spoiler içeren bir konudur. Lütfen göz önünde bulundurun.

    Adı: Sawako Kuronuma / Sadako
    D. Tarihi: 31 Aralık
    Yaş: 17
    Kan Grubu: B
    Boy: 158
    Kilo: 44
    Görünüm: Düz siyah saçları soluk bir ten rengi vardır. Bu özelliği ve isim benzerliği "halka" filmindeki Sadako olarak ( ilkokuldan beri ) anılmasını sağlar. Ayrıca ismi Japonya'da "hayat dolu kız" anlamına gelmektedir.
    Kişilik: Utangaç bir yapısı vardır. Uzun zamandır Sadako olarak anıldığı için liseye kadar neredeyse hiç arkadaşı olmamıştır. Görüntüsünden dolayı herkes büyü yaptığını, sevmediklerini lanetlediğini, insanlara kötü şans getirdiğini düşünürler. Ve Sawako'dan tüm okul korkar. Oysaki Sawako'nun tek istediği arkadaş edinmektir. Tabiki okulun en yakışıklı ve güler yüzlü ismi olan Kazehaya'nın Sawako'yu farketmesiyle aslında Sawako'nunda hayatı zamanla değişir. Kuronuma önce Chizuru Yoshida ve Ayane Yano ile çok samimi arkadaş olurlar. Daha sonra Chizuru, Ayane, Kazehaya'nın yardımıyla sınıftaki herkesle Sawako kaynaşır. Ayrıca kendisi çok zekidir, naziktir, kibardır, düşüncelidir. Sevdiklerinin mutluluğu için çabalayan iyi bir kızdır. Ayrıca gerçekten gülümsediğinde herkesi etkileyen bir gülüşü vardır.
    Resimler:



    Görüşüm: Bazen saflıkta sınır tanımasa da herkes kadar gönlümü çalan bir karakterdir. Utangaçlığı ve pes etmeyen yapısı kendisine hayran olduğum özellikleridir. Yapımcılar bence gerçek sevgi bir anime karakterinde nasıl iyi durur diye düşünmüşler ortaya Sawako çıkmış. İyiki de çıkmış. :)
  8. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Meryem_121 in Usui kimin nesi?   
    ben mangada okumuştum gerçektende dediğiniz gibi çok gizemli :DD okurken kafam allak bullak oldu ama size bildiğim kadarını yazıyım usuinin annesi 
    dünyayı gezmeye başlar ve japonya da bir adamı sever ama adamda evlidir bu yüzden yasak aşk yaşarlar ve usui doğar sanırsam büyükbabasıydı onu saklar çünkü kimseye duyurulmaması gerekmektedir bu yüzden şehirden uzak bir yerde büyür ve okula gitmez evde eğitim görür ama lise çağına geldiğinde annesi babası büyükbabasında filan işte izin alır ve liseye gider liseyide rastgele seçer (rastgele dediğimide mangayı okuyan varsa anlar :DD) ondan sonra ilk arkadaşı misaki olur :)) ( bu arada annesi yarı japon yarı ingiliz , babasıda japondur yani usui çeyrek ingilizdir ahahaha :DD)  uzun oldu ama inş yardımcı olmuştur manganın 80. bölümünde evleniyorlardı heralde ama daha manga türkiyede 69. bölümde :((
  9. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Edwards in Merhaba   
    Merhaba arkadaşlar benim adım Arda 18 yaşındayım ama bu sene lise sona geçtim, çünkü 9. sınıfta kalmıştım. :D Annemle babam ayrı olduğundan dolayı İzmir/Ankara arası sık sık gider gelirim, şuan Ankaradayım :D En sevdiğim animeyse FMA ve Naruto. :D Tekrardan merhaba :D
  10. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Nones in FanClubs Açmadan Önce Okuyun ( Kurallar güncellendi)   
    1 yıl üye olma kuralıyla ilgili düşüncelerimi belirtmek isterim.
     
    1 günlük üye, fan sayfası açar sayfasının kapatılmasını anlarım. Fakat burada herkesin aşina olduğu bir kaç isim var. Onlara bir ayrıcalık olabilir diye düşünmekteyim. Ki adminlerin sayfayı düzenleme yetkileri var. Dolayısıyla bir üye bıraksa da adminler konuda gerekli düzenlemeyi yapabilir yada bölüm moderatörü. Yada girmeyen üyelerin konusu kapatılabilir. Bölüm sayfası çok kirli görünüyor. Durumu fark edince dile getirmek istedim. Ayrıca 1 yıl üyeliği olan ama ayda yılda 1 giren üyelerin fan sayfa açmasında sakınca olmayacak ama günlük aktif olan fakat 1 yılı doldurmayanların konuları kitlenecek. Bence kurunun yanında yaşta yanmış. En azından açılmış konuların hepsini kapatmak yerine aktif olmayan fan sayfa kurucularının konularını kapatabilirdiniz. Şimdi 1 yılı dolan kişilerin konusu tekrar mı açılacak yani ? O zaman kadar o sayfalar öyle mi duracak ? Bence bir çok güzel konuya yazık olmuş. 
     
     
    Bu arada ben bu site de kimsenin ismini cismini bilmem. Sadece haksızlık olmuş gibi düşünüyorum. Düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece.
    İyi Forumlar.
  11. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from Zura in İsminizin Japonca karşılığı :)   
    uyumlu olmuş ^_^ tam bi japon ismi gibi ^_^ en azından bizimki gibi uzun diyil :lol: 
  12. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to aysenur in İsminizin Japonca karşılığı :)   
    Türkçe harflerin Japonca karşılığı ile adımız... Benimki; Kafuariku Todushi :D
     
    * A- ka 
    * B- tu 
    * C- mi 
    * D- te 
    * E-ku 
    * F- lu 
    * G- ji 
    * H- ri 
    * I- ki 
    * J- zu 
    * K- me 
    * L- ta 
    * M- rin 
    * N- to 
    * O-mo 
    * P- no 
    * Q- ke 
    * R-shi 
    * S- ari 
    * T-chi 
    * U- do 
    * V- ru 
    * W-mei 
    * X-na 
    * Y- fu 
    * Z- zi
  13. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to kawaii_rabbit^=^ in hoşgeldim ben yeniyim   
    merhaba arkadaşlar :embarrassed1-onion-head-emotico , ben kawaii rabbit  yada leyla  deyin geçin  :big-eye-onion-head-emoticon:  . 14 yaşındayım evet evet biliyorum küçüğüm  <_<  öyle hoşuma giden hertür animeyi izliyorum   sanırım 2-3 yıl oldu anime izlemeye başlayalı . Bi kaç soru sorsam size yardımcı olur musunuz? :confused-onion-head-emoticon:
  14. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Lascen in Yeni sayılırımm   
    Herkese meraba
    15 yaşındayım. İki yıldır anime izliyorum.
    Anime izlemeye Narutoyu izlemekle başladım. En sevdiğim animeler arasında fairy tail ve ao no exorcist bulunmakta. Tabii birde naruto :D
    Forum hesabımı bir ay önce açtım fakat ileti yazmayı beceremediğim için bir aydır girmedim ve sonunda artık girmeye karar verdim. Herkesle iyi arkadaş olmayı ve animeler hakkında konuşmak istiyorum.
     
    Herkese iyi forumlarrrrr :bye1-onion-head-emoticon:
  15. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Destroyer in İmza Yapıyoruz...   
    Hepsi birbirinden güzel o yüzden hepsini aldım :) .Ellerine sağlık . 
  16. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from Kushinachan in Merhabaaaa   
    ♥...Hoş geldin...♥

    ^_^ umarım iyi vakit geçirirsin ^_^

  17. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to RinOsawa(Asu) in İmza Yapıyoruz...   
    İmza Yapmayı Bilmeyen Veya Beceremeyenler İçin Çok iyi Bir Konu Şimdiden Başarılar Kolay Gelsin
  18. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to sanzu in İmza Yapıyoruz...   
    çok beğendim eline sağlık hepsini alıyorum favorim genzo sanzu ıhıım 
  19. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from sanzu in İmza Yapıyoruz...   
    umarım beğenirsin bi kaç tane yapdım :) beğendiyini ala bilirsin ^_^ doğru karakterleri yapmışımdır umarım :(



  20. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from Closery in TürkAnimeTV Logosu Biraz Değiştirilmiş Versiyonu :)   
    kawaii ^_^
  21. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to AnimeJapaneseLover in Japonca sayı saymayı öğren hızlı bir şekilde!   
    Evet arkadaşlar japonca sayı saymayı öğreniyoruz. Bilmeyen arkadaşlar olabilir bu eğlenceli video sayesinde  10a kadar sayı saymayı hemen öğreniyoruz.

     



    İsterseniz mp3 olarak indirerek bilgisayar, cep ve tabletlerdede kullanabilirsiniz. Mp3 olarak indir.


    Ichi, Ni, San, Shi, Go, Roku, Shichi, Hachi, Kyu, Ju

    1- いち 
    2- に
    3- さん
    4- し
    5- ご
    6- ろく
    7- しち
    8- はち
    9- きゅう
    10- じゅう
  22. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to a_naz95 in merhaba :D   
    Merhaba herkese, ben Ayşe Naz .. bu sene yeditepe üniversitesinde hazırlık okudum. yıllardır çılgınlar gibi anime izlerim ve manga okurum :D bölümüm tıp ve belkide hayatımdaki en uzun tatile başlamış bulunmaktayım. herkese iyi eğlenceler dilerim :D *-*
  23. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from Talip in İmza Yapıyoruz...   
    bi tane önceden black bullet-den yapmışdım istersen şimdilik bunu kullana bilirsin   :) o kadar güzel diyil kusura bakma :) 



  24. Beğen
    ♥Lydia♥ got a reaction from eXt in İmza Yapıyoruz...   
    bi tane önceden black bullet-den yapmışdım istersen şimdilik bunu kullana bilirsin   :) o kadar güzel diyil kusura bakma :) 



  25. Beğen
    ♥Lydia♥ reacted to Amy's in İmza Yapıyoruz...   
    sonunda istekler bitti galiba konu unutuldu gitti :D :)
    bir maceraydı hızlı başladı hızlı bitti :D :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.