Jump to content

Mileydi

Forum Admin
  • İçerik sayısı

    4291
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    72

Mileydi kullanıcısının son zaferi 15 Ocak 2022

Mileydi en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Bıkkınlığın dibinde..

Kişisel Bilgiler

  • Skype
    zynp.demir

Son profil ziyaretçileri

78694 profil görütülenme

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: Mileydi

  1. Ne sorunlu insanlar var arkadaş, forumdaşlar İP adresleriniz adminlerce görülüyor, unutmuş olanlarınız için hatırlatayım dedim.

    1. iQuark

      iQuark

      Bana denildi galiba bu sözler :) yazılım okuyan biri olarak biliyorum zaten IP adreslerinin göründüğünü sanki sanarsınız argo kelime kullandım küfür ettim sadece gerçekleri söyledim burdan da diyorum mesaj olarak yazamadım almıyormuşsun mesajları yarım seri çevirecekler şimdiden çevirmesin, çevirmen olarak alınan bir seriyi tamamlamak çevirmen olarak senin görevin, sen sevmedin diye insanların zevkini bozamazsınız. Hayırlı günler şimdiden teşekkürler Ban'ım için, banlarken forumdan banlarsanız sevinirim turkanime hesabım banlanmazsa müteşekkir oluurum. ve fotoğrafın en altında yazan sözler yalan :) ne dilerseniz yazmayın benim gibi haklı olsanız bile uyarı atıyorlar :) adminliği çevirmenlere kullanın biraz seriyi yarım bırakana uyarı atında izleyici olarak mutlu olalım. Ve tam olarak hatırlamıyorum ama 2014 te üyelik açtım ondan öncede vardır bence turkanime.tv den başka bir yerden anime izlemedim şu bir kaç yıldır yarım kalan anime sayısı çok eminim. 500 aşkın anime izlemisimdir yani ilk defa forum a katılıp konu açtım ondada gerçekleri söyledim diye uyarı aldım ne diyeyim ki teşekkür ederim.

       

      Spoiler

      IMG_20200403_223714.png

       

    2. Mileydi

      Mileydi

      Sen komple yanlış gelmişsin, ayrıca çevirmene yarım bırak, bırakma demek de biz izleyicilerin haddi değil. Çeviri yapmak sigorta ve para karşılğı yapılmadığı sürece görev değildir, tamamen kişinin kendi zevkine kalmış bir eylemdir başkası karışamaz.Bu zihniyette anime izleyicileri de benim gözümde animeci değil. Tarafınıza sadece uyarı verilmiş olup herhangi bir ban söz konusu da değil, böyle giderse söz konusu olur tabi. Burası ile site de birbirinden ayrı ordaki hesabınıza bir şey olmaz.

    3. Sonraki yorumları göster  %s tane daha
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.