Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

LeornKayn kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2021

LeornKayn en beğenilen içeriğe sahiptir

LeornKayn hakkında

  • Doğum günü 10/10/1995

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://www.instagram.com/selcuktugrulbucak/?hl=tr

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Edirne

Son profil ziyaretçileri

161916 profil görütülenme

LeornKayn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: LeornKayn

  1. Şu netlix denen zımbırtının çıkaracağı death note trailer'indeki görüntüler bende şöyle bir algı oluşturdu.Light tam bir ergen olacak sevgili aşk meşk muhabbetleri

    L' (L zaten siyahi bir arkadaş olmuş) ırkçılık karşıtıyız L'yi siyahi yaptık.Bak koçum beyaz adamı zenci yapıyorsunuz arkadaşım bu üstü örtülü sempatizan ırkçılığı nefret ediyorum şöyle olaylardan.

    kötü bir seri olacak ama ergen tayfayı tav edecektir diye düşünüyorum vampire daires 4.sezon sonrası gibi olacaktır kalitesi.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Zombie

      Zombie

      yeşil perdeden bol ne var daya yeşil perdeyi al sana dizi nasıl olsa fanları var ısıtıp ısıtıp sunarız bunlara demişler.

    3. Barış

      Barış

      şuan holywood zaten sequal'lerden para kazanıyor başka bişey değil. yaptıkları ghostbusters filmine ne demeli. resmen hakaret yahu filmin asıl hayranlarına. istedikleri gibi kötü yapsınlar sinemaya gidip o parayı bilete verip izledikten sonra adamlar her türlü amaçlarına ulaşmış oluyorlar. sen istediğin kadar protesto et şikayet et falan farketmez. bunlara en büyük cezayı izlemeyerek vermek lazım. özellikle beyaz perdede. geçen bi poster görmüştüm 2017 de gösterime girecek filmler diye en az 20-30 tane sequel vardı. kimse yeni bişey yapmaya uğraşmıyor tutmuş filmlerden devam. karayip korsanlarına ne demeli yeni film çıkıyor. serinin hikayesi çoktan bitti yapmaya devam. jonny depp güçten düşene kadar daha 2 film daha çıkar ordan.

    4. noirwinglessova

      noirwinglessova

      Filmler için o kadar yeni güzel konular varken yapımcılar zaten benzeri olan filmleri tekrar tekrar yaparak sonunda berbat etmeye zaman harcar oldular. Eskiden tuttu şimdi de tutar mantığıyla olsa gerek. En üzücü olansa sahiden de tutuyor. Tutuyor çünki insanlar gitmemek için kendilerini tutamıyor. Olta altından ama ucundakı ölü bir solucan.

    5. Sonraki yorumları göster  %s tane daha
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.