Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

LeornKayn kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2021

LeornKayn en beğenilen içeriğe sahiptir

LeornKayn hakkında

  • Doğum günü 10/10/1995

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://www.instagram.com/selcuktugrulbucak/?hl=tr

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Edirne

Son profil ziyaretçileri

161668 profil görütülenme

LeornKayn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: LeornKayn

  1. Şu Sinsine,fiber çevirmen,biraz fazla sert hissettiriyor kendini böyle ofis kadınıymış ve rütbesi ofiste yüksekmişte mükemmel olmayan işlere karışanları cezalandırıyormuş gibi.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Toprakezgi

      Toprakezgi

      Foruma girip böyle bir şikayet görmek ne kadar mutlu etti beni anlatamam. Uzun zamandır bu ortamdaki hiçbir şeyi takip etmiyorum, TAÇE'nin ve Sine'nin yaptığı işlerden de bir haberim o yüzden Sine'yi eleştirecek durumda değilim. Sadece yazılanlara bakarak söylemek istediğim birkaç şey var ve bu durumu saçma bulmanız da beni çok ilgilendirmiyor. İnanılmaz heveslendim ya şuraya bi şey yazıcam diye. :D Neyse; dünyada işler değişiyor arkadaşlar. Sosyal platformlar şekil değiştiriyor, gündemdeki Instagram, Youtube bile bir süre sonra değişmeye mahkum olacak. Bu durumda 7-8 yıldır üyesi olduğum gözbebeğim forumun ıssızlaşması kaçınılmaz. Kalan tek tük insanı burada tutmak için kuralların saygı çerçevesinde genişletilebileceğini düşünüyorum. Çok kalabalıkken kurallar hayat kurtarıyordu. İnsanlar gelmiş burada siyaset yapıyordu, yok efendim Sasuke alır Naruto döver diye diye saygısızlığa başlıyordu. Hoş ben bir yere kadar hepsini izliyordum. :D (Anılara nereden geldik ya amaan) Velhasıl şu anda böyle şeylerin çok sık olduğunu sanmıyorum. Eskiden Facebook sayfalarının altında konuşularak forum unutulmuştu, şimdi oralar da unutulur oldu. Bu durumda unutma konusunda sıkı yönetime (en azından şu dönemde) laf söylemenin çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. İnsan kaçıracak insan var mı gerçekten? 

      Diğer yandan bir insan tüm işin %80ini yapıyorsa eleştirilecek bir şeyler mutlaka çıkıyordur. İşin çoğunluğunu yaptığını düşünerek eleştirmemek de bir yere kadar. Ayrıca onu eleştirebilecek kişi neden ondan daha üstte birisi olsun ki? Herkesin eleştirebilmesi gerekir. Tek başına sadece işini yapmak isteyen kişi başlığı diğer üyelere kilitlesin, teşekkür yazısı da almasın o zaman. Bu düşünceyi gerçekten hiç sevmiyorum. Bu forumun adaletli olduğunu görmek her zaman mutlu etti beni. Yeri geldi ben eleştirildim, Amygirl eleştirildi. Hiçbirimiz için bizi eleştirebilecek tek kişi bizim üstümüz demedik. Dediysek de çok yanlış yapmışız demektir. Burada hoşuma gitmeyen şey Sinsine'nin davranışları değil, başta da söylediğim gibi durumdan bir haberim. Şikayette bulunan kişi doğru da olabilir yanlış da, ben sadece verilen cevabın talihsizce yanlış anlaşılmaya çok müsait olduğunu söylemek istiyorum. 

      Hepinizi özlemişim. Öptüm anacım. 

    3. Toprakezgi

      Toprakezgi

      Bir de "şu" kelimesi birinden bahsederken hiç hoş olmuyor bence. Eleştirirken saygılı olmak bir erdemdir ve kişi kendini haksız duruma düşürmemek için bunlara dikkat etmelidir. 

    4. Hokage_Minato

      Hokage_Minato

      Herkesin haklı olduğunı düşünüyorum ve narutonun sasukeyi rahat bi şekilde döveceğini düşünüyorum. Tersini iddia eden arkadaşlar katılmıyorum yazabilir.

    5. Sonraki yorumları göster  %s tane daha
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.