sShoguNn 322 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Aylar önce forumun chatine ilk geldiğim zamanlarda yazmıştım chatte takılanlardan belki hatırlayanlar olur ben yıllardır miyopum ve uzağı çok kötü görüyorum. Daha o zamanlardan bana doktora git demişlerdi chatten bende üşeniyorum felan demiştim. İşte aylar sonra gittim bugün gözlük aldım ve inanamadım... Dünya aslında çok netmiş... Uzaktaki yazıları okumayı bırakın, gece gökyüzüne bakınca bile normalde gördüğümden daha fazla yıldız gördüm az önce Gerçekten inanılmaz, görüşüm gerçek olamayacak kadar net, hala her şeyin bu kadar net olduğuna inanamıyorum Perfectum, AndaAtsushi, anes and 1 other 2 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 30, 2017 Forum Admin Share Posted June 30, 2017 Ben sana kıyamam Göz kusuru olanların çoğu gözlük takıncaya kadar göz kusuru olduğunu bilmiyor. Araba kullanırken bir araba takip mesafesinden takip ettiğim arabaların plakasını okuyamıyordum. Gözlük alınca hayat değişti. Güneş gözlüğüne bile ihtiyaç duymuyorum sShoguNn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sShoguNn 322 Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Amygirl, Bir saat önce yazdı: Ben sana kıyamam Göz kusuru olanların çoğu gözlük takıncaya kadar göz kusuru olduğunu bilmiyor. Araba kullanırken bir araba takip mesafesinden takip ettiğim arabaların plakasını okuyamıyordum. Gözlük alınca hayat değişti. Güneş gözlüğüne bile ihtiyaç duymuyorum Eymi giril Oha sende de mi aynı sorundan var? Oha sende mi gözlük kullanıyorsun? Evet evet ona benzer olarak bende yolculuk yaparken mesela kaç km kaldığını yazan tabelaları en yakın mesafeye gelene kadar okuyamıyordum. Veeee şuan evin balkonundan bile aşağıdaki arabaların plakalarını okuyabiliyorum 4. kattan Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 30, 2017 Forum Admin Share Posted June 30, 2017 Senin adına çok sevindim. İnşallah göz numaran daha da büyümez yerinde sayar Havuç ye havuç sShoguNn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fumi 153 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Bende miyopum ama gözlük vermediler.Nedeni ise gizli miyopmusum.Sağ gözüm 2 numara olmasına ragmen vermediler.Bir daha gidecem.Hayırlısı :D sShoguNn and Pryda 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sShoguNn 322 Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Amygirl, Bir saat önce yazdı: Senin adına çok sevindim. İnşallah göz numaran daha da büyümez yerinde sayar Havuç ye havuç İnşallah ama bilmiyorum ki ya benimki ileriymiş zaten daha ne kadar ilerler ki? Uzun zamandır havuç yemiyorum aynen yemem gerekiyor aslında Fumi, Bir saat önce yazdı: Bende miyopum ama gözlük vermediler.Nedeni ise gizli miyopmusum.Sağ gözüm 2 numara olmasına ragmen vermediler.Bir daha gidecem.Hayırlısı :D Çok acayip. Gizli miyopluk İlk defa gördüm :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fumi 153 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Valla bende ilk defa duydum:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Ben de ilk gözlük taktığımda öyle hissetmiştim. Arada kullanıyorum. Karşıdaki binaların hatlarının o kadar belirgin olduğunu bilmiyordum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikuchi 307 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Hayırlı olsun aramıza hoş geldin Kaç numara ve gözlerini nasıl oydun sShoguNn 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sShoguNn 322 Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Hoshirama, 3 saat önce yazdı: Ben de ilk gözlük taktığımda öyle hissetmiştim. Arada kullanıyorum. Karşıdaki binaların hatlarının o kadar belirgin olduğunu bilmiyordum. Evet kesinlikle bende karşı binaların ve aşağıdaki ağacın o kadar net olduğunu bilmiyordum ya Kikuchi, 3 saat önce yazdı: Hayırlı olsun aramıza hoş geldin Kaç numara ve gözlerini nasıl oydun Hoş buldum Numarayı bilmiyorum da 1.25 li 0.75 li bişeyler söylemişti doktor galiba tam hatırlamıyorum :D Çünkü birde numaraların yazdığı kağıdı gözlükçüde bıraktık Nasıl olduğunu da bilmiyorum oyma işlemini yani yıllardır böyle :D Kikuchi 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts