Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

Durum yanıtları bölümüne LeornKayn kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Myanimelist'te ilk defa bir shoujo animesini lider görüyorum.

    Spoiler

    442200afe93b5138e9036683bba57a94bfaa74f0

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      FMA'nın önüne geçmiş ha merak ettim FMA bayağıdır liderdi oralarda, FMA'dan iyi olması beklentimi yükseltir. Snk'den iyi olmasını da tat ve zevklere bağlarım. FMA iyi olabilmesi içinse yönetmenlik ve iyi bir hikaye anlatımı gerekli bakalım merak ettim bakacağım buna.

    2. (See 3 other replies to this status update)

  2. Can Sungur Sword art online fanlarına dokunmuş, Soa ve One piece fanlarının çok tehlikeli ve acayip bir parti fanatiği gibi olduklarını belirttim. Çok dikkate alma alma onları dedim ve şuan  one piece fanları tarafından saldırı altındayım, cidden 2012 yılında da böylelerdi animeyi izlemeden animeden nefret etmiştim 2017'e kadar durulunca bunların sağ sola one piece övmeleri izlemiştim animeyi, uykusundan uyandırdık canavarları yorum yapmaz olaydım. Hala beni one piece'yi ne kadar harika bir eser olduğuna ve bleacin ve naruto'nun biat etmesi gerektiğine ikna etmeye çalışıyorlar aynen kardeşim one piece = kami-sama aynen çok iyi eser. Bu da böyle bir anım

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      youtube gömmeli one piece incelemesi çeksem kaç dislike alırım acaba çok tetiklendiğim için gömesim var çok fena, eser kötü diye değil bu arada abartıldığı kadar iyi değil.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  3. Abi... Adminliğin gözü kör olsun silinmiş konudan spoiler yedim. Neden? Çünkü görebiliyorum :silence-onion-head-emoticon:

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Byakugan taşıması zor bir güçtür Amy-San :(

    2. (See 3 other replies to this status update)

  4. Hunter X Hunter hiç izlememiş biri olarak acaba kendimi şanslı görmeli miyim yoksa one piece'de yaşadığım hüsranı bunda da mı yaşayacağım, iki seri de fazla övülüyordu malum zamanda biri övgüleri o kadarda hak etmediğini düşünüyorum.

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      @Estable One piece fena bir anime değildi ilk bölümlerini sevmiştim ama ilerleyen bölümlerde bu durum git gide düştü. Şuan Big Mama bölümlerini yavaş yavaş izliyorum ve fena değildi ta ki katakuri vs luffy'e kadar orada da saldım 1.5 aydır ilerletmedim.

      One Piece kopup duran gibi olarak senin dediğine bakarsak sevmem lazım, ama bakalım dedikleri kadar yazılmış en iyi "shounen" mi çok merak ediyorum yoksa One Piece gibi o da popülerliğin kurbanı mı :)

    2. (See 6 other replies to this status update)

  5. Yaklaşık 6 sene önce Attack On Tİtan çok güzel bir seri bence anime dünyasının GoT'u diyordum, millet arıl arıl Attack on Titan bokluyordu şimdi herkes izler olup övmeye başlamış, Eren'e laf atanlar erenci falan olmuş, yani hem dediğim noktaya geldikleri için mutluyum hem de sinirlerim bozuk. 3.sezonu daha izlemedim bile bekliyorum ki biriksin. Attack On Titan serisi bir çok açıdan çok sağlam eser bir baş yapıta yakın, sinema mezunu olarak gayet her açıdan kaliteli buluyorum. Avatar The Lastairbender'dan beri bomboş bölüm içeren az seri izledim, Ninja Scrolls vardı bir de galiba her bölümü bir şeye hizmet eden onun dışında sayılı yani Attack On Titan'da bunlardan biri Fullmetal Alchemisti'de unutmadan ekleyim FMA'da Anime dünyasının bir hitchcock eseridir olay örgüsü olarak plana sadık ve hiç çıkmadan gizemi ve ufak gerilimleri hep hissettirir ve ilerler.

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      One piece tayfasıyla eskiden biri aram iyi olmamıştır özellikle  sürekli  İçigolu ve Naruto çizimleri Luffy'i ekleyip patronun adamları diye saçma sapan fan artlar paylaşıyorlardı kusura bakmasın Luffy'denen karakterin her hangi bir  çekiciği  ve özelliği yok, uzun zamandır izlemediğim seri de dönüp gene izledim. Katakuri'denen ve kendisinden büyük ihtimal 10 kat daha güçlü elemanı tıpkı Lucci duellosunda da kaybedip ölmesi gerekirken bize iradesi sayesinde kazandı yıkılmadı diye saçma sapan bir şeyi yedirdi, aynı şeyi Katakuri'de de yaptı, kusura bakma Oda kardeşim ana karakterinin hiçbir zaferi tatmin edici değil, çocuk kandırmaca gibi, One Piece'nin gizem çerçevesinde ve bir çok şeyde abartılmış bir eserden başka hiçbir şey değil. AoT'u gizem konusunda eleştirebilmek için biraz kör olmak gerektiğini düşünüyorum. Shounen eserler arasında One piece gördüğüm en yüzeysel drama duygusallığa sahip olan seri olduğunu düşünüyorum, karakter olarak övülüp durulan luffy ise kusura bakmayın "fan art boylar" İçigo ve Uzumaki Naruto'nun yanına yaklaşamaz, bu 2 karakterde D-gray Man'daki Allen'in yanına yaklaşamazlar. Daflamingo arc'da sıkıntıdan bölüm atladığım ve sürekli ileri sardığım tek eser One Piece'idir. Sözde milletin dediğine göre benim  One Piece'yi 100 bölümden sonra sevmem lazımdı "100 bölüm izle açılıyor abi anime"  geyikleri One Piece'den çıkmadır. One piece' ilk 127 bölümünü sevip sonrasında acayip sıkılmıştım, Daflamingo'da ileri sardım. Hep aynı şey gizem dediğin teknik olarak şu Luffy 1 adaya gemisiyle gider bla bla bla evet burada gizli yazıt olabilir bla bla  ( gizli yazıt yoktur ), 2. adaya gider kesin gizli yazıt burada evet burada kesin oo bu adada neler oluyor aman aman iç siyaset ( yazıt yok ) , 3. adaya gider oha yazıt bulundu ama okuyamıyoruz wowwwww bunu one piece  epic momentslara atmam lazım. Bu yazının sonunda bi karar aldım benim One Piece'yi gömeceğim bir inceleme çekmem lazım ama bunun için seriye baştan'da bakmam lazım hakkını yemek istemem çünkü sinematik anlatım olarak bir çabası var sonuçta fakat, one piece'den zevk almak demek = marvel izlemek demektir. Marvel sinematik anlamda hiçbir şey katmaz sadece birileri bir yerden bir yere koşar, derin anlatısı yüzeyseldir. Ve son olarak animesini gömdükçe bana "100 bölümü geç sevecen kankadan" şeye evrildiler, "aslında mangası okunur sen mangasını okusan böyle düşünmezsin" bir de mangaya bakalım dedikleri gibi olacak mı merak ediyorum. Bu arada AoT'u sevmeyen insanların çok yüzeysel okuma yapmayı seven insanlar olduğunu düşünüyorum "change my mind"

    2. (See 3 other replies to this status update)

  6. Bu sana..

    Spoiler

     

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Görseldeki anime güzele benziyor çizimlerini beğendim adı nedir bunun

    2. (See 1 other reply to this status update)

  7. Bu gece Ay'ın etrafında gökyüzünün yarısını saran kocaman bir halka var :)

  8. Arkadaşlar FF'lerinizi yarışma kurallarına uygun bir şekilde paylaşınız. Yarışmaya uygun olmayanlar değerlendirilmeye alınmayacaktır!

  9. Bu animeyi izlemedim ama şu sanırım ana karakter ve ben bu ana karakterin tipini sinir bozucu buluyorum  Clannad

    Spoiler

    89a2f21be61d7357bdd953700dbb7ae8_origina

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      O kadar diyorsun Gallardo-kun meraklandırdın beni

       

    2. (See 7 other replies to this status update)

  10. Ne kadar hızlı bir forumumuz var.  Kaplumbağa bile hız cezası yer bizim yanımızda...:bad-atmosphere-onion-head-emoticon:

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      19 martta yazılana nisanda cevap geliyor

  11. Spoiler

     

    neden sevdim bilmiyorum ama hoşuma gitti.

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Stili brutal değil gibi ama neden bağırsın

    2. (See 1 other reply to this status update)

  12. Mükemmel bir anlatım :)

    Spoiler

     

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      orasının subjektif olması lazım ya senin sevmenle alakalı bir durum, objektiflik yorumlarda olunur puanlama değil.

    2. (See 3 other replies to this status update)

  13. heyt be daha dün gibi ... Okuldan eve gelmiş ve buraya girip saatlerce boş muhabbet edişim dün gibi...:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

  14. Sanala başladığım ilk mecra selam

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      bazı insanlar ölmez, efsanelişir.  o7

    2. (See 1 other reply to this status update)

  15. Mükemmel bir anlatım :)

    Spoiler

     

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Gallardo-kun myanimelistte neden animelere puan vermiyorsunuz ? 

    2. (See 3 other replies to this status update)

  16. foruma bakınca arka planda duyduğum müzik:

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Sussskeeeeeeeeeeeee,,,,,

  17. İyi geceler efenim nasılsınız?

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      sahi iyi mi geceler :D 

  18. Oohh, tam böyle sevineceğim bir haber almışken ardına gelen bir olumsuzluk mu? En favori durumum. Zaten böyle tamı tamına mutlu olmayı da seven bir tip değilimdir hiç. :sigh-crazy-rabbit-emoticon:

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      hayat bizle eylenir

  19. heyt be daha dün gibi ... Okuldan eve gelmiş ve buraya girip saatlerce boş muhabbet edişim dün gibi...:boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

  20.  

    Spoiler

    "Dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim. Yaşananların hatırı hep saklı kalır; hatırları sorulur, selamları alınır. Sildiklerim vardır bir de! Onlar pişmanlıklarımdır. Adları anılmaz, hatırları sorulmaz. Sadece geçmişe gömdüklerimdir. Vicdanla birlikte şeref ararım. Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim. Bazen şerefsizleri de severim. Her yerde gözüm kulağım vardır benim. 'Eksik söylemek, yalan söylemek değildir.' mantığındaki beni değil; kendini kandırır yalnızca. Bilmezden gelişlerim, aptala yatışlarım kaybetme korkumdan değil, karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır. İnkar olmaz benim hayatımda. Yaşananı yaşanmamış saymam, sayanları da saymam. Kelimelere sığmaz, sayfalar sürer beni anlatmak ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın; yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz. Ağırdır sevmelerim, her yürek taşıyamaz."

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      sanırım anlıyorum seni, iyi yazmalar :super-onion-head-emoticon:

    2. (See 2 other replies to this status update)

  21.  

    Spoiler

    "Dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim. Yaşananların hatırı hep saklı kalır; hatırları sorulur, selamları alınır. Sildiklerim vardır bir de! Onlar pişmanlıklarımdır. Adları anılmaz, hatırları sorulmaz. Sadece geçmişe gömdüklerimdir. Vicdanla birlikte şeref ararım. Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim. Bazen şerefsizleri de severim. Her yerde gözüm kulağım vardır benim. 'Eksik söylemek, yalan söylemek değildir.' mantığındaki beni değil; kendini kandırır yalnızca. Bilmezden gelişlerim, aptala yatışlarım kaybetme korkumdan değil, karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır. İnkar olmaz benim hayatımda. Yaşananı yaşanmamış saymam, sayanları da saymam. Kelimelere sığmaz, sayfalar sürer beni anlatmak ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın; yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz. Ağırdır sevmelerim, her yürek taşıyamaz."

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      neden yıllardır, bu haldesin sen, çokmu şair ruhlusun acep, yoksa harbi bir şeyler hayatında iyi gitmiyor mu merak ettim.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  22. Her yenilik aslında birer endişedir insan için. Ya olmazsa? Ya yolunda gitmezse işler? Ama, aynı zamanda bir merak da yaratır peşinden sürükleyen. Bilinmez. Şu an otobüs penceresinden dışarıyı izlerken hissettiklerim aynen bunlar. Sanırım içimde bir yerlerde bir romantik yatıyor. :D

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Yatsın bırak ne güzel bir yanın var işte...insanların çoğu yeterince odunlaştı zaten, kendimi buz devrindeki mamut gibi hissediyorum son zamanlarda ulan aklı başında tek adam ben miyim diye sanki bütün aklı başında olanlar tükenmişte...gerçi ülkenin hali kitaplardan fırlama milletinde kalitesiz olmasının beni şaşırtmaması lazım.

    2. (See 1 other reply to this status update)

  23. jojo izleyin izlettirin.

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      ben izlemedim çok itici geliyor yapısı, one pieceden bile daha itici geliyor ki op izleyen biriyim zorla başlamıştım.

    2. (See 4 other replies to this status update)

  24. Çok iş, az şevk :silence-onion-head-emoticon:

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Mileydim buralara uğraşmış ve ben onu bu ziyaretiniz kaçırmışım :beg-onion-head-emoticon:

    2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.