kawaii kereste 518 Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/226789/sarilmanin-cezasi-olur-mu Biraz ağzım açık şu an, videoya yorum yapmak zor geliyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Babbin 4 Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 hiçte ağzım açık kalmadı saç telinden nem kapan kafada buda olur yakışır Kudaran 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Berker51 275 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 işte bizim tipik türkiye sonra niye gelişmiyoruz derler anne kızına sarılınca birşey yok erkek kadın sarılınca hapis ve o dört duvarı niye yapmışlar demesi beni öldürdü, sanki onun için icad ettiler o dört duvarı B) cidden türkiye'nin bu huyunu sevmiyorum tabi gelişmeyiz buna bile itiraz ediyorlarya. kısaca böyle insanları görünce dışarı çıkma isteğimi kaybedip kendimi animeye veriyorum :D Lola. and Tinywing 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Golge_Kaze 232 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Harbiden garip bir yergi olmuş çoğu insandaki... Sarılmak ya da herhangi bir şey kimin umurunda sarılan sarılsın, "Beni ilgilendirmez?" deyip geçmek en iyisi...(en azından ben öyle yapıyorum) Hapishane nedir ya.. Sabah sabah ağzım açık izledim videoyu.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Naussica 21 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Abı sarılmanın cezasımı olur yoldaki dilenciye huzuru bozuyor diye belediyeyi falanmı arıyor bu insanlar adam açmıs pankartı görmezden gec senin üstünemi atlıyorlar sanki :D sarılmanın cezası olmaz bence benim kendi düsüncem böyle söylüyor sarılmayı gectim adam sadece pankart acmıs... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış 302 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 1970 öncesi doğan insanların sahip olduğu zihniyet genelde bu yönde. bize yakışmıyor ayıp falan filan.en az bi 20-30 sene falan geçmesi lazım bu anketin tamamının rahatsız etmiyo demesi için Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Berker51 275 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 sadece zamanında bunlar nuri alço ile çoşkundan çok korkmuşlarki sarılmadan bile böyle birşey çıkarıyorlar yada onların filmini çok izlemiş :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lola. 60 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Hakkındaki tek yorumum '' ne biliyim, tuhaf bi ülkeyiz '' olacak sanırım.Başörtülü bi teyze vardı '' dört duvarı ne diye yapmışlar? '' diyordu, deme şeklinden baya güldüm. :DPaylaşım için teşekkürler. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 20-30 yıl sonra hapis cezası diyenlerin sayısı azalır mı artar mı orası tartışılır ama insanı saldırmaya teşvik ediyorlar diyen amcama kimse şu zamana kadar sarılmamış sanırım adam sevgiye aç belli ki lan beni de aranıza alın diye saldıracak. :( Tinywing, Nones and jans09 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 gülsek mi ağlasak mı bilemedim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts