Jump to content

Sarılmanın cezası olur mu?

kawaii kereste

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

''Sokakta eşini dövebilirsin ama sokakta sarılamazsın çünkü biz ahlaklı bi toplumuz (!)'' yeterli bence.  

20-30 yıl sonra hapis cezası diyenlerin sayısı azalır mı artar mı orası tartışılır ama insanı saldırmaya teşvik ediyorlar diyen amcama kimse şu zamana kadar sarılmamış sanırım adam sevgiye aç belli ki

Keske her yerde savasan degilde sarilanlar insanlar olsa ^_^ bunlari anlamak zor dort duvar onlar icin yapilmis olmali

işte bizim tipik türkiye sonra niye gelişmiyoruz derler anne kızına sarılınca birşey yok erkek kadın sarılınca hapis ve o dört duvarı niye yapmışlar demesi beni öldürdü, sanki onun için icad ettiler o dört duvarı B) cidden türkiye'nin bu huyunu sevmiyorum tabi gelişmeyiz buna bile itiraz ediyorlarya. kısaca  böyle insanları görünce dışarı çıkma isteğimi kaybedip kendimi animeye veriyorum :D

Harbiden garip bir yergi olmuş çoğu insandaki... Sarılmak ya da herhangi bir şey kimin umurunda sarılan sarılsın, "Beni ilgilendirmez?" deyip geçmek en iyisi...(en azından ben öyle yapıyorum) Hapishane nedir ya.. Sabah sabah ağzım açık izledim videoyu..

Abı sarılmanın cezasımı olur yoldaki dilenciye huzuru bozuyor diye belediyeyi falanmı arıyor bu insanlar

adam açmıs pankartı görmezden gec senin üstünemi atlıyorlar sanki :D sarılmanın cezası olmaz bence benim kendi düsüncem böyle söylüyor

sarılmayı gectim adam sadece pankart acmıs...

Hakkındaki tek yorumum '' ne biliyim, tuhaf bi ülkeyiz '' olacak sanırım.

Başörtülü bi teyze vardı '' dört duvarı ne diye yapmışlar? '' diyordu, deme şeklinden baya güldüm. :D

Paylaşım için teşekkürler. :)