jans09 1658 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Animelerde karakterlerin, gerek gücüne, karizmasına hayranlık duyulduğundan gerekse dalga geçme amaçlı lakaplar verildiğini görürüz. Bu ya veren kişinin "kişiliğindendir" ya da verilen kişinin bir "özelliğindendir". Bu özellik illaki "harika" bir şey olmayacağı gibi "yerin dibine de sokmak" zorunda da değil tabii... Geçenlerde bi' muhabbette Jiraiya dönmüştü... Onun lakabını bilmek için çoğu kişinin Naruto izlemesine gerek yok sanırım. Bir çok yorumda, forumda ve bazı muhabbetlerde adını sıkça gördüğümüz efsane karakterlerden biri... Özellikle ö... pardon spoya giriyordum neredeyse... Her neyse konumuza dönelim... Lakaplar diyorduk. Ben bir kaç tane bildiklerimden, gördüklerimden, aklımda kalanlardan yazayım... Gintoki Sakata: Beyaz Şeytan (Eski bi lakap ama lakap) - Gintama Sanji: Karabacak - OP Shiroe: Gözlüklü Cani - Log Horizon Okabe Rintarou: Hououin Kyouma (Tanrısal Zafer demekmiş) - Steins;Gate Kuroko Tetsuya: Kurokocchi - Gölge - Kuroko no Basuke Katsura Kotarou: Zura - Gintama Hasegawa Taizou: Madao (Marude Damena Ossan - İşe yaramaz orta-yaşlı adam demektir) - Gintama Sawako Kuronuma: Sadakko - Kimi ni todoke Jiraiya: Ero-Sennin - Naruto Yuki Sohma - Prens - Fruit Basket Lelouch vi Britannia: Lulu - Code Geass L: Lawliet - Death Note Hero-kun, Baka-sensei vb şekillerine de rastlamamız mümkün olan bu lakaplardan bildiklerimizi bir görelim bakalım... Barış D. Baryshx, Nones, HolySpirit and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted March 28, 2016 Forum Admin Share Posted March 28, 2016 Soğuk Gülüşlü Teresa Güzel konu olmuş jans09 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2678 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Bir konuya da dahil olmasam olmaz. Aklıma ilk gelen Usagi Tsukino - Dolunay Surat - Sailor Moon (Mamoru takmıştır ) Amygirl, Witch and jans09 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Benim aklıma da Taiga (toradora) geldi :D Avuç Boyutlu Kaptan Edited March 28, 2016 by Papillon 14 puntodan büyük yazmak yasaktır. Hala öğrenemediniz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ezberbozan 123 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Noda Megumi:Nodame - Nodame Contaible Oyunların Kralı:Yami Yugi - YuGiOh Gürleyen Canavar: Son Hak - Akatsuki No Yona Kisame:Kuyruksuz Kuyruklu - Naruto Titania:Erza Scarlet - Fairy Tail Patates Kız:Sasha Braus - Shingeki No Kyoujin At Suratlı: Jean Kirschtein - Shingeki No Kyoujin 2D Kun:Takaya Satou - Golden Time Orange:Jeremiah Gotwald - Code Geass Amygirl and jans09 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted March 28, 2016 Forum Admin Share Posted March 28, 2016 Ben-to da bayağı lakap vardı Baş karakter Satou'nun lakabı - Hentai idi Sapık yani Sonra Yaruzui'nin lakabı yanlış hatırlamıyorsam Buz Cadısı idi. Ayame'nin adı da Gölün Güzelliği gibi bir şeydi Daha vardır o animeden ama aklıma gelmiyor Witch and jans09 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sabah Sisi 246 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Gold Roger - Gol D. Roger / One Piece Nasıl, tahmin edilmesi imkansız değil mi? :P Kara Kral - Silvers Rayleigh / OP Beyaz/Karasakal - Edward Newgate/ Marshall D. Teach / OP Tobi - Obito Uchiha / Naruto Al bir tane daha. :P Konoha'nın Sarı Şimşeği - Minato Namikaze / Naruto Altı Yolun Bilgesi - Hagoromo Otsutsuki / Naruto Bunun biraz fazla. :) Kopyacı Ninja, Sharingan'ın Kahramanı, Dost Katili - Kakashi / Naruto Uchiha'nın Hayaleti - Madara / Naruto Kenpachi (benim için o hep Zilli' dir :P) Zaraki (eski; Kiganjō, Unohana)/ Bleach Shounenlerden aklıma ilk bunlar geldi, güzel konu olmuş boş vaktimde resim de atmaya çalışırım. :) jans09 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HolySpirit 177 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Yüce Kral-Oikawa Toru[Haikyuu!] King of the Court -Tobio Kageyama[Haikyuu!] Güçlü Yem- Hinata [Haikyuu!] Kızgın Köpek-Kyotani Kentaro[Haikyuu!]Haikyuu Witch and jans09 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Aklıma Ansatsu da bir birlerine lakap taktıkları sahne geldi direk Cry T-T Konu çok güzel olmuş eline sağlık *^* Devamını bekliyorum takipteyim -.- Hepsini Anime de duydum ama dikkat etmemiştim ._. Herkes yorumlara örnek vermiş yine benim aklıma gelen olmadı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Kaneki Ken - Tek göz - Tokyo Ghoul Touka & Ayato Kirisima - Tavşan - Tokyo Ghoul Arima - CCG Shinigami - Tokyo Ghoul Kureo Mado - Çöp - Tokyo Ghoul Bunlar da ders çalışma esnasında aklıma takıldı. Yazmadan geçemedim.... Bu da Uta adlı karakterin kendisi ile bütünleşmiş dövmesinde yazılı olan yazı... Ne seninle ne de sensiz yaşayamam.Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε.Neh possim tehim vivere, neh sine te. Witch 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts