Jump to content

Anime'ye Nasıl Başladınız?


TasteLess

Önerilen İletiler

Küçük yaşlarda farkında olmadan animelerle tanışmışız zaten. Onun dışında Death Note ile anime izlediğimi anladım. Ardından uzun bir ara  sonra tekrar animeleri soruşturmaya başlayarak başladım sayılırım. Fakat suyunu çıkardım. Anime izleyemiyorum şuan her gün her saat izlediğimden :) Neden derseniz? Tek kelime, her şeyiyle etkileyiciler. Beni buradan alıyor, başka bir yere koyuyor. Kimsenin olmadığı bir yere. ve orada özgürüm ve tek başımayım:)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yu-gi-oh sağ olsun onunla beraber başladım. Kartlarını sakız ile beraber bakkallardan toplar olduk. Mahallede ağabeyimle beraber yarışlar düzenledik. Pegasus misali, çocukların artık bizden uzak duruş

Sanatla uğraştığım için animeleri takip ediyorum, resim için fikir düşünmeyi kolaylaştırdığını düşünüyorum. İlk başta Hellsing animesiyle başladım. Hellsing'i incelediğimde bunun bir çizgifilm olamayacak kadar mükemmel olduğunu düşünüp araştırma yaptım. Ve haklıydım da. Böylece anime hayatıma atılmış oldum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben 5 yıllık kadrolu anime izleyicisiyim. :D Animelere ise küçükken Nickelodeon' da yayınlanan Avatar: Son Hava Bükücü' yü Vikipedia' dan araştırmamla başlamıştım. Evet araştırdım çünkü deli gibi izliyordum :D Sabahları yayınlandığı için erkenden kalkıyordum falan :D.. bunun anime-animasyon türü olduğunu öğrenince de animeleri araştırmaya başladım ve bu sırada Naruto' yu bulunca animelere de başlamış oldum :) . 

Animeleri neden izlediğime gelirsek bence animelerin normal dizilerden pek bir farkı yok. Ancak karakter bazında verilmek istenen duygu ve mesajı animelerden daha çok alıyor gibiyim. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslında küçükkken anime olduğunu bilmeden yugioh izliyordum ama farkında olarak bundan 5-6 yıl önce galiba başladım şöyle oldu. Ben yazın dedemlerde kalırım bu evde televizyon hep dedemdedir ve sadece haber izler. Bir akşam nedenini hatırlamadığım bir neden ile evde değildi bende sıkıntıdan bi televizyonu açayım dedim. Kanalları gezerken kids animez de FMA vardı.  baktım ne türkçe ne ingilizce neyce acaba diye düşünerek yarısına kadar izledim sonra beyenmeyip kapattı. Bir iki gün sonra bi heves ilham hatim indi bana ben o izlediğimin devamını da izlemek istiyorum dedim ama adını hatırlayamadım haftalarca aradım bulamadım ( e mantıken yani olayı falan bilmeden sadece aklımda ed in tipi anime ne demek bilmiyorum adını bulamadım... ) sonra bir gün kanalın yayın akışını baştan sona oturup izledim ( sadece akşam anime yayınlandığını bilmediğim için sabahın köründen akşamın 21.30 -22.00 ına kadar izledim) ve buldum açtım izledim (ha bide izleyecek site de bulamadıydım bi ara eee küçüğüm olur öyle şeyler) bitince de üzüldüm neden bitti devamı varmıdır, buna benzer bir şey varmıdır diye bakınırken de bir bakmışım yüzlerce anime izlemişim ve manga okumuşum.amma uzun oldu kimsenin okumadığı bir şeyi neden böyle uzun uzun yazdım bende bilmiyorum.Neden izliyorum çünkü...  Bende bilmiyorum hayatımın parçası olmuş mu desem ki öyle değil ben resimciyim bunu ciddi anlamda yapma kararımı bile animeler sayesinde aldım ^^ animeler yüzünden mesleyim bile şekillendi ( hala okuyor ama olsun) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...

animeye nasıl başladım

ilk başta shingeki no kyojin in oyununu youtubede gördüm sonra film izlerken baktım filmlerin arasına shingeki no kyojin in animesini koymuşlar sonra ulan bir bakıyım dedim izlemeye başlamadan önce bende çoğu kişi gibi çocuk lar için çizgi film gibi bişey bekliyodum sonra izleyince devler filan adamları çatır çutur yiyor lan dedim bunu bi çocuk izlese piskopat olur ozmn anladımki yetişkinler için yapıldıgını sonra izlemeye devam ettim o dev in eren iyendiği sahnenin devamında mikasanın hayat hikeyesi filan anlatmışlar ya orda gözlerimin dolmasını geçtim ağlamaya başladım ulan çocuk şeysi diye başladım uzun zamandır okadar film filan izlemiştim en fazla gözlerim dolmuştu beni 21 yaşındaki bir erkeği ağlatı üstelik devamıda izlememiştim o gun sabaha kadar uyamadım sabah babam 7 gibi işe gider babam odaya girince ozaman kadar yatakta uyamadıgı fakr ettim sabah olmustu resmen bir çizgi film diye izleme başladıgım şey beni sabaha kadar uyutmamıştı sonrada devamında erenin ölmediğini görünce nasıl sevindiğimi bilemedim neyse sonra anime bitince dedim bide başkalarına bakıyım onlarda bunun gibi güzelmi sonra googla anime önerileri filan yazdım sword art onlineyi buldum izlemeye başlayınca ben küçükken metin 2  bağımlısıydım ve hep metin 2 deki gibi bir dünya da yaşamayı hayal ederdim uymadan önce adamlar resmen benim çocukluk hayalimin animesini çekmişlerdi izleye doyamadım sonrada benim küçükken hayallerini kurduğum fantazi dünyasını bir sürü animenin konu olarak işlediğini görünce her gün 5-6 saat anime izleyen bir insan oldum çıktım 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

th?id=OIP.jKJBUu1CgKNVEMUF9xAi-gMsBM&pid=15.1&P=0&w=936&h=89

Öhöm öhöm... Efendim, bir okul günüydü. Akşam okuldan eve gelince, annem ile beraber teyzemlere gittik. Büyük kuzenim bana birden animelerden bahsetmeye başladı. Can havliyle "İZLE!!!! İZLE!!!" diye elime Itazura na Kiss'in adını peçete gibi tutuşturdu. Ardından ben çok önemsemediğim için, "Hmmh.. Belki seyrederim." deyince tavrını takındı. Ben de "Peki aç da izleyelim." dedim ve açtı. İlk bölümünü izledim. Daha sonra dayanamayıp 2 bölüm daha.. 3 bölüm daha derken 10. bölüme kadar geldim ve eve gittik. O gün bugündür otakuyum :)

th?id=OIP.jKJBUu1CgKNVEMUF9xAi-gMsBM&pid=15.1&P=0&w=936&h=89

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşım bana Sword Art Online'ın hikayesini anlattı ama ben ona hiç takmadım. Kafamda bir şeyler kurgulamaya çalışmıştım anlattıklarından ama bir şey anlayamamıştım işte. Sonra bir gün bana ilk bölümü izletti. AMAN TANRIM!!! Bu da ne böyle?! Böyle bir şey mümkün mü?! Gün bitti ve ben eve gidip izledim. Kısa bir sürede ilk sezon bitti. İkinci sezonu d hemen izledim. Kendimi durduramıyordum ve her yerden animeleri araştırmaya başladım. Başlarda anime ve hayat sadece Sword Art Online üzerineydi benim için ama sonradan Kiss x Sis'in bir bölümü ile karşılaştım Youtube'da ve onu da izledim. Yine aynı arkadaşım bana Yosuga no Sora'yı önerdi falan. Bizim binamızda sevdiğim bir abla da otaku çıktı (Yılların otakususdur o ama ben böyle bahsetmek istedim. :D). İlk anime izleme deneyimim de onun evinde olmuştu aslında. Another izliyordu ve bana animeyi ilk öneren arkadaşımla ben de orada onunla izlemiştik. Tabii ben bana arkadaşım önerene kadar onun ne olduğunu hiç anlamamıştım orası ayrı... Neyse, bunlar yaklaşık bir yıl önceki olaylar, artık mazide kaldı. Aslında başta karşı çıktım izlememek için ve bahanem de "Ben alt yazıyı okuyamam." idi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yaz tatiliydi işte sıkıntıdan ölüyorum oynayacak oyun falan hiçbir şey kalmamış , skypeda arkadaşı açık gördüm naber falan konuşmaya başladık . Sonra konuşma can sıkıntısına geldi dedi knk sana anime öneriyim mi falan , ben de dedim öner bakiyim anime falan çok saçma şeyler ama belki severim ( bu arada bunu dedikten sonra çarpıldım :D ). Önerceksen bari kızlı mızlı güzel şeyler öner dedim , dxd önerdi :D İlk bölüm izledim falan garip geldi , 2-3-4 derken izlemeden duramıyorum. Baktım bütün sezonlar bitmiş , dedim ben kendim bulam yeni bi anime . ecchi de güzel gelmişti . Sonra yamada-kun'u gördüm şu cadılı olan , izledim direk o gün. Sonrası işte buralardayım . İzlicek anime kalmadı :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bizim İlkokulda bir İngilizce öğretmenimiz bazen derste anime izletirdi bize(Owari No Seraph,Magi falan ona benzer şeyler izletirdi.).Tabii ben pek takmazdım oturur resim falan çizerdim.Sonra böyle Naruto falan dediler işte bende:Bu anime nedir falan dedim merak ettim araştırdım,başladım Naruto'ya...

İzledim öyle bir hoşuma gitti ki...Bağımlısı oldum bırakamadım bitirdim Narutoyu sonra öyle ilerledi artık günümün yarısını bilgisayarda anime izleyerek harcıyorum,olmassa olmazlarım :admire2-onion-head-emoticon:O günden beri İngilizce öğretmenime minnettarım.Eğer o bize izletmeseydi ve bende araştırmasaydım şuan anime izleymezdim...:loveloveplz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.