Özay 21 Mesaj tarihi: 4 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2014 Bunları gördükten sonra canım iskender çekti. Nasıl bağdaştırdım hiçbir fikrim yok. Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Temmuz 2014 Yedikleri Şeylere Bak Ya Karnım Açtı Ama Artık Yemek Yiyemiyorum Bilgi İçin Teşekkürler... Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
forevertr3 106 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2014 Ya oruç oruç midem kalktı ...:D Ama tipleri dışında garipsencek bi şey yok.Kendi ülkelerinde bayağı yeniliyor olmalılar. Adamlar her türlü bitki böcek kombinasyonunuda denemişler :hate-onion-head-emoticon: Ülkemizde fazla garipsencek yemek olduğunu düşünmüyorum çünkü inanış bakımından yenilmemesi gereken hayvanlar vs. var. :cool-onion-head-emoticon: Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Spratiox 9 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2014 Oruçlu oruçlu canım çekti Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FuneraireS 170 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2014 Yüreğim dayanmadı bakmaya hele ki o böceğe.Akrep çorbasına içim gitti açıkcası. Yiyebilenlerdeki nasıl bir mide düşünemiyorum. Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Vologirl 55 Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2015 Canlı ahtapot hiç iğrenç değil , SEVE SEVE İŞTAHLA YERİM !! :cool-onion-head-emoticon: Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
JunEzSe KJ 123 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Valla ahtapotu bizim türkler de yiyiyor. Valla nasıl yiyiyolar yaa. Valla ben yesem ruhum ağzımdan bedenimi terk eder. :help-onion-head-emoticon: :hate-onion-head-emoticon: Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kawaii kereste 518 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Türkiye'den işkembe kavurma eksik aaaa :( bilmeyenlere itinayla tarif verilir ^_^ bi de Güneydoğu Asya'dan kobra yemekleri eksik, kobranın her tarafını yiyorlar. önce kalbini çıkarıp içindeki kanı bi shot bardağına sıkıyorlar, kalbinden sonra bi de safra kesesindeki sıvıyı sıkıyorlar o bardağa onu içmen lazımmış iyi şans getiriyomuş falan. sonra etinden başka bişey organlarından başka bişey kafasından başka bişey yapılıyor her tarafı değerlendiriliyor. ayrıca akrep çorbasına, Cicada'ya midesi kalkanlar nasıl karides, yengeç veya ıstakoz yiyorsunuz, hepsi kabuklu ailesinden... hele ki haşlanmış veya mangalda közlenmiş yengeç mükemmeldir, rakı/bira yanında da süper gider çerez atıştırmalık olarak da. yemekten bikaç saat sonra 2-3 tane yiyceksin ohhhh süper :wub: canlı canlı çuvaldan çıkarırsın yengeci, önce üstündeki tek parça kabuğu kafası civarından tutup koparırsın, sonra içindeki organları temizlersin. gerçi pek organa benzemiyolar temizlerken, daha çok bi yosun türü gibi. yengecin öldüğü nokta burası bu arada. sonra 2 kıskacını kopartırsın, suya tutup temizlersin, gövdeyi de ortadan 2ye ayırdın mıydı ahanda hazır. örnek fotonun aksine mavi yengeç olması tercih edilir, daha çok eti olur. Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mustafalrsm 544 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Gecenin bu saati midem bi kötü oldu. 2 dk önce gidip ice tea almayı planlıyordum da vazgeçtim sanırım :( JunEzSe KJ buna tepki verdi 1 Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kai 214 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2015 Akrep iyidir,ama ötekiler kalsın :D JunEzSe KJ buna tepki verdi 1 Alıntı İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.