Jump to content

AzizCanBinen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    114
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    AzizCanBinen got a reaction from Pseudohomophylus in Manga Cizimimi Nasil Gelistirebilirim?   
    Dostum resim çizmeyi öğrenmeden manga çizemessin eğer kafanda böyle birşey varsa unut gitsin.
    Kendini nasıl geliştireceğine gelince de.. obje çiz, figür çiz, perspektif çalış ne bilim internette birçok ders , örnek vardır. Yeterki bişeyler çiz gerisi zamana kalmış, ha imkanın varsa da güzel sanatlara hazırlık ya da resim kursuna gidebilirsin bu en hızlı yoludur.
  2. Beğen
    AzizCanBinen reacted to torotoro in Yeni Yılda, Yeni Türk Anime   
    Yeni Yılda, Yeni Türk Anime
    Türk Anime yeni yılla birlikte 7 yaşına girdi. Uzun zamandır planladığımız üzerinde büyük emekler sarf edilen yeni sitemizi yöneticimiz @schneizeL'in uzun çalışmaları sonucunda neredeyse sizlere sunmaya hazır hale getirildi.
    Yeni Türk Anime'de sizlere sade ve anlaşılır ayrıca daha işlevsel bir site sunmaya çalıştık. 
    BİLGİLENDİRME: Yeni sitemiz ekibimiz tarafınca test edilmektedir. Çok yakın bir zamanda genel kullanıma açılması planlanmaktadır. Test sırasında tespit edilen hatalar giderilip sizler için daha rahat ve kolay bir kullanım sunmaya çalışacağız. Aşağıda tanıtılan özellikler ve bazı kısımlar site yayınlandığında değişiklik gösterebilir.
    DUYURU:  Güncellenen siteyi kullanırken sorun yaşayan kişiler. Tarayıcı geçmişini ve çerezlerini silip tekrar siteyi girsinler.
     
    GÜNCELLEME: Hesabım / Ayarlarım konumuna gidip "Video izleme ekranı?" kısmını Eski Sürüm'e çevirip bölümlerdeki video izleme bölümünü eski sitede olduğu gibi kullanabilirsiniz.
     
     
     
    • Sitenin sağ üst tarafında ki Üye Girişin'den siteye giriş yapabilir, eğer hala üye değilseniz Kayıt Ol'dan çok kısa bir sürede sitemize hemen üye olabilirsiniz.  
    • Eski site temamız da siteiçi arama yapabilmek için üye girişi yapılması gerekiyordu ancak yeni tema da sizler için artık üye girişi yapmanıza gerek olmadan arama yapabileceksiniz.
    • Anime Takvimi sayesinde hangi animenin ne zaman yayınlanacağı bilgisine kolaylıkla ulaşabileceksiniz. (Tarihler MAL'dan otomatik olarak alınmaktadır. Japonya'da yayınlanma tarihi baz alınmıştır. İngilizce alt yazısının paylaşılması, Türkçeye çevrilmesi, encode ve upload işlemlerinden geçirilmesi bu süreye dahil değildir.)
     
    _____________________________
     
    • Arama kısmından bir animeyi aradığınızda arama sonuçlarının yanında "Gelişmiş Arama" bölümü gözükecek. Yukarıdaki Animeler'e tıklarsanız da Gelişmiş Arama'ya ulaşabilirsiniz. Bu kısımdan birden fazla tür seçebilir, bulmak istediğiniz yılların araladığında anime arayabilirsiniz.
     
    _____________________________
    • Bu temada yeni eklenen bölümleri "Yeni Eklenen Bölümler" ve "Yeni Eklenen Bölümler 2017" olarak ikiye ayrılmış şekilde göreceksiniz.
    • Yeni Eklenen Animeler" ve "Popüler Animeler" kısımlarında ise Sezon ve Sezon Yılına göre filtreleme yapabileceksiniz.

     
     
     
    _____________________________
     • Tam Liste'de artık arama yapabileceksiniz. Anime türlerinin de artık çeşitliliği ve tutarlılığı  daha fazla oldu. 
    _____________________________


    • Seri bilgileri daha ayrıntılı yapıldı. Serinin başlığı Japonca (Rōmaji) adıyla yazılırken, İngilizce başta olmak üzere diğer adları da seri bilgilerine eklendi.
    • Talep edilen şeylerden biri olan "Yaş Sınırı" da gerekli detaylarla birlikte seri bilgilerine eklendi. Yapımcı, stüdyo, bölüm süresi, oylama kısımları da yeni eklendi. Yapımcı ve stüdyoda kısmındaki isimlere tıkladığınız o şirketin yaptığı tüm animelere ulaşabileceksiniz. Fansub'dan çeviren grubun internet sitesinden animeyi indirip grubun sitesinde de yorum yapabilir, Alt Yazı kısmından eğer varsa Türkçe alt yazıyı indirebileceğiniz sitelere yönlendireceğiz. Animenin puanlamasında IMDB'nin kullandığı algoritmayı kullanmaya başladık bu sayede puanlama artık daha doğru sonuçlar gösterecek. (İzlediğiniz animelerdeki oylamaya katılmayı unutmayın.)
     
     
    • Yönetim Kadrosunda kimlerin olduğunu görebilir, üzerine tıkladığınız başka hangi animeler de görev aldıklarını öğrenebilirsiniz.
    _____________________________
    • Bağlantılı Animeleri daha anlaşılır bir şekilde düzenledik. Bu sayede artık izlemeniz gereken bir sonraki serinin hangisi olduğu hakkında bilgi edinebileceksiniz. Benzer Animeler de daha düzenli ve önerileri de daha tutarlı hale getirildi.
     
    _____________________________
    • Animeden Kareler ve Fragman kısımlarına bakarakta anime hakkında daha net bilgiler elde edebileceksiniz.
      _____________________________
                                                                                                                                                                                                              
    • Profiliniz artık daha canlı olacak. Profil ve kapak fotoğrafınızı istediğiniz şekilde değiştirebileceksiniz! Akışlardan takip ettiğiniz kişilerin site içindeki hareketlerini görebileceksiniz. Kaç takipçinizin olduğunu, sizi kimlerin takip ettiğini (Takipçiler) ve sizin kimleri takip ettiğinize (Takip ettiklerim) bakabileceksiniz. Profiline girdiğiniz kişiyi Takip Et!'ten takip edebilir, "Ö.M Gönder"den mesaj gönderebilirsiniz.
     
    _____________________________
     • Duvarımdan kısmında paylaştığınız gönderileri görebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz. Yeni  gönderilerde oluşturabilirsiniz. Takipçileriniz veya üyeler sizin duvarınızdaki gönderileri  görebilir, beğenebilir ve yorum yapabilirler. Elbette sizde yapılan yorumlara cevap  verebilirsiniz.
     
    _____________________________
    • İzlediğiniz bölümlerdeki göz sembolüne () tıklarsanız; bölüm son izlediklerim listesine eklenir.  Tekrar göz sembolüne            () tıklarsanız listeden kaldırabilirsiniz. Böylece en son hangi bölümleri izlediğinizi buradan takip edebileceksiniz.
    _____________________________

     • Takip Listem'de hangi serileri izlediğinizi  sürdürdüğünüzü, izlemeyi düşündüğünüzü, izlemeyi  tamamladığınızı ve izlemeyi bıraktığınızı listeye ekleyebilir  ve takip edebilirsiniz. Profilinizi arkadaşlarınızla paylaşıp  listenize bakmasını da sağlayabilirsiniz. Serinin üzerine  tıklarsanız bitirdiğinizde veya seriyi izlemeyi bırakmaya  karar verdiğiniz durumlar için güncelleyeceğinizde  değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca "MAL Import" seçeneğinden  MyAnimeList'ten indireceğiniz listenizi direkt siteye  yükleyip listenizi otomatik olarak sitemize eklenmiş şekilde görüntüleyebilirsiniz.
    _____________________________
     • İzlemek istediğiniz animenin bölüm sayfasına girdiğinizde  eğer birden fazla çeviri eklenmişse sizi böyle bir sayfa  karşılayacak. İstediğiniz seçeneği seçtikten sonra alternatifler  karşınıza gelecek. Videonun ağ üst tarafında ki kırmızı ışık  butonu ise "ışığı kapat" işlevini yerine getirecek. Sağ  altta "Önceki/Sonraki  Bölüm" yer alırken sol alt tarafından  ise  bölümün sitemize eklenme tarihini görebileceksiniz.
     
     
    _____________________________
    • Kaynaktan bölüme eklenmiş olan alternatiflerden istediğinizi seçebileceksiniz. Ekli olan çevirilerden diğerlerine bakmak istediğinizde Fansub kısmından değiştirebileceksiniz. Ekle'den izlediklerime ekleyebileceksiniz. Paylaş ile bölümü sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceksiniz. Hata Bildir ise eğer videoda bir sorun varsa bunu bize bildirmeniz de size yardımcı olacak. (Lütfen hata bildirirken sorunu iyi şekilde açıklayınız ve yanlış bildirimde bulunmayınız.)
    _____________________________
     • Videonun alt tarafında videoyu kimin eklediğini görebileceğiniz bir yer ve bu yerdeki kişinin yüklediği videoların sayısı (), takipçi sayısı ve sitedeki rütbesini görebilirsiniz. Onun altında ise animenin bu bölümünde Türkçeye çevrilirken ve ondan sonra yapılan işlemlerde kimlerin emek verdiğini gösteren yer bulunuyor. (Animeleri indirmek isteyenler varsa çeviren grubun internet sitesinden indirebilir, çeviren kişi ve ona yardımcı olan kişilere küçük bir teşekkür edebilir. ) Yorum yapmak içinde Disqus'a üye girişi yapmanız gerekecek. Giriş yaptıktan sonra rahatlıkla yorum yapabileceksiniz. (Yorum konusunda daha seçici olacağız. Yorum yaparken dikkatli olun.)
     
    _____________________________
    Son olarak kısa ve öz şekilde bahsetmek istediğim 2 yer var:  
    • Video Ekle'den (üye girişi yapmanız gerekmektedir) sizlerde siteye eklenmesi için video gönderebileceksiniz. Tabii bazı kurallar olacak. Eğer her şey uygunsa site yetkilileri tarafından incelenip siteye eklenip/eklenmemesi gerektiğine karar verilecek. (Bu konuda çok dikkatli davranacağız sizlerden de aynı şekilde özen göstererek, gönderdiğiniz videoların sizler tarafından yüklenmesi gerektiğini ve göndereceğiniz sırada gereken yerlere bilgileri doğru şekilde doldurmanız gerektiğini unutmayınız. )

     
     
    • İletişim'den de yöneticimize site hakkındaki sorun/öneri/görüş ve sorularınızı yazabileceksiniz. (Eğer yazacağınız şeyin çok önemli olduğunu düşünmüyorsanız site yetkili ve moderatörlerine özel mesaj atabilirsiniz.)
     
     

     
     
     
            www.turkanime.tv
  3. Beğen
    AzizCanBinen reacted to DHspark in TRART.org - Yerli Çizgi Romanlar Yayında   
    www.TRART.org - Yetenekli Kalemlerin Buluşma Noktası
    Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kısaca TRART'dan bahsetmek gerekirse, TRART.org 2015 yılının Haziran ayında ülkemizde yapılan kurgusal sanatları (çizgi roman, manga, webtoon) geliştirmek ve yayınlamak adına, bu sanatlarla ilgilenen çizer ve yazar arkadaşlara destek olmak adına ve bu sanatlarla ilgilenen arkadaşlara bilgi, döküman ve imkanlar sağlamak adına kurulmuş bir sanal sanat portalıdır.  TRART.org, yetenekli çizer ve yazar arkadaşlarımızın çalışmalarını rahatça yayınlayabileceği ve okurlarla aralarında bir köprü görevi gören bir sanal ortam olmanın yanı sıra birçok özelliği ile de kurgusal sanatlara meraklı kişilerin çok faydalı ve eğlenceli şeyler bulacağı bir yer. Bunlardan önceden açtığım bir konuda bahsetmiştim. Bu konuda yetenekli kalemlerimizin ürettiği başarılı çalışmalardan bahsedeceğim.
    Sitemiz yaklaşık 9 aydır aktif durumda ve üyelerimizden çok iyi geri dönüşler aldık. TRART.org da bir çok başarılı ve kaliteli çalışma okurlara sunuldu. Sizlere ülkemizde yerli çizerlerimiz tarafından çizilen, zahmetli ama bir o kadarda keyifli çalışmalardan biraz bahsetmek istiyorum.

     
    TRART.org bir dergi değil herkese açık genel bir site. Tüm çizerleri, çizer/yazar ortaklıklarını ve dergi projelerini bir arada barındırabilecek kadar kapsamlı bir site. Şu ana kadar bir çok çizer çalışmalarını TRART da yayınladı ve bazı dergi gruplarının da çıkardıkları sayılar TRART.org da yayınlandı.
    Alttaki linklerden TRART.org da yayınlanan çalışmalara göz atabilirsiniz. Emin olun sizde artık kalitenin yükseldiğini gelecek vaat eden çalışmaların arttığını ve güzel işlerin çıktığını farkedeceksiniz.

    www.TRART.org

    TRART'DA YAYINLANAN MANGA, ÇİZGİ ROMAN VE WEBTOON ÇALIŞMALARINA GÖZ ATMAK İÇİN "TIKLAYINIZ"
    www.TRART.org HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN "TIKLAYINIZ"
    TRART.org ONLİNE OKUMA PLATFORMU İÇİN "TIKLAYINIZ"
     



     
     
     
  4. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Shiho in Grafik çalışmalarım~   
    Merhabaa,fazla uzatmaya mahal yok imza istekleri olan varsa alıcağımm    :cute1-onion-head-emoticon:  :dong-onion-head-emoticon:
     
    Birkaç imza çalışmam:



     
    Birkaç banner:



  5. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Coolkinq12 in Buraya yeni katıldım   
    Buraya yeni katıldım başlıktata belirtiğim gibi,
    Forum'un çok hoş bir tasarımı-teması var.
    turkanime.tv yi birkaç hafta önce takip etmeye başladım animelere hiç ilgim yoktu fakat 1 arkadaşım sayesinde başladım.
     
    çok küçükken pokemon izlerdim severdim şimdi çok kötü geliyo :)
    narutonun 26-28 bölümüne kadar gelmiştim bıraktım.
    Narutodan bir kaç yıl sonra bu haftalar içinde animeleri sevdim..
    --------------------------
    Yaş: 15
    Çok güzel bir hayatım var fakat kıymetini bilen yok :(
  6. Beğen
    AzizCanBinen reacted to ReiHinochan in Konnichiwaa :)   
    Herkese merhaba :)
    Animeler benim için SailorMoon ile başladı. Bana animeleri sevdiren Sailor Moon'du. Dolayısıyla en sevdiğim ve benim için yeri doldurulamayacak yegane anime Sailor Moon'dur  :)
    Bu foruma üye olduğum için çok mutluyum :)
    Yeniden merhaba ^_^
  7. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Kayla in Yeniyim, noobum :3   
    Selaam! Öncelikle tanıştığıma memnun oldum. Cerenimo sayesinde forumda üyelik açtım :D Cerenimo candır <3 
     
    Küçüklüğümden beri anime izliyorum. Pokemon, Sihirli Notalar ve Sailor Moon izlerdim televizyonda. Tabi ne olduklarını bilmiyodum o zamanlar. Sanırım 5.sınıfta googleden nasıl bulduysam izlediğim eski anime olan Sihirli Notaları buldum (biliyosunuz googlede herşey çıkabilir) ve araştırdım. Animeleri keşvettim. Naptığımı ne ettiğimi tam hatırlamasamda Mermaid Melody diye bi Anime buldum youtubeden Anime'leri öğrendikten sonra. İngilizce alt yazıyla onuda izledim vesselam. Başka bir forumda arkadaşlarıma yaydım anime olaylarını. Forum arkadaşımla beraber izledik Mermaid Melody'i ve ondan sonra Kamikaze Kaitou Jeanne, Full Moon wo Sagashite, Fairy Tail derkeeen bi baktım 2013'te Türkanime.tv'ye üye olmuşum...
  8. Beğen
    AzizCanBinen reacted to blueblack in Selamlar Arkadaşlar...   
    Selamlar Arkadaşlar, ben de daha yeni bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Hatta daha henüz forumu dahi incelememiş olup, bu 'tanışma' kısmını görünce, tanışmanın faydalı olacağına karar verdim. Sanırım önce kendimi tanıtarak başlayabilirim;
     
    Adım Ahmet, bu forumu tabi ki, Türk Anime TV sayesinde buldum. Arada girip, birkaç anime izliyorum. Ve doğrusu bu siteyi yıllar öncesinden biliyor, hatta ilk anime deneyimini de bu sitede yaşamış olmama rağmen Forumuna hiç uğramamıştım meğerse bugüne nasipmiş.
     
    Anime türüne de bağlanmamı sağlayan Code Geass oldu. Sanırım bu kadar kalitelisine denk gelmemiş olsam, bugün buralarda olmazdım. Sonra sırayı, Death Note takip etti. Ve bu da bağlılığımı arttırdı. Ancak şuana kadar pek de fazla anime izlemiş sayılmam çünkü genellikle hep en iyilerini izlemeye çalışıyorum. Ve benim ilk 5'im ise şöyle;
     
    -Code Geass
    -Death Note
    -Kuroshitsuji
    -GoSick(Yeni başladığım ve daha ortalarında olduğum bir anime.)
    -Zetsuen no Tempest
     
    Ve şu an da ise iki fodomu birleştirip(GoSick ve Kuroshitsuji) bir fanfiction yazmayı düşünüyorum. İçinde Romantizm de olacak dolayısıyla çift olarak Victorica(GoSick) ve Ciel Phantomhive'yı(Kuroshitsuji) düşünüyorum. Sizce nasıl olur? (Yeri gelmişken sormak da istedim.)
     
    Her neyse, şimdiden tanıştığımıza memnun oldum...Umarım hep beraber iyi vakit geçiririz. :)
  9. Beğen
    AzizCanBinen reacted to HyeLyn in Merhaba!   
    Selam! Siteye yeni üye oldum, adım Lyn (Böyle hitap edinilmesinden hoşlanıyorum, gerçek adım sır olarak kalsın, hehe.) ve 13 yaşındayım. ^_^ Birazcık küçük olabilirim, biraz yani... Tamam, tam bir chibiyim, özellikle boy olarak ama kısa olmayı seviyorum. Kendimi tanıtmakta berbatım, buraya ne yazacağımı bilmiyorum. Genelde bir şeyler yazmayı severim ama kendimden bahsetmeye gelince boş.. Neyse, en sevdiğim animeler sırasıyla Bleach, Fullmetal Alchemist: Brotherhood ve Fairy Tail. Genellikle shoujo sevmem ama çok çok nadir ortaya çıkan minnacık bir fangirl tarafım vardır ki Shiro-chan söz konusu olduğu zamanlar hariç pek görmezsiniz. Çiftlerle, karakterlerle vb. ilgili kavga etmeyi sevmem. Hep bas gitar çalmak istemişimdir. :lol: Ve Scandal sevdiğim tek Japon grubu diyebiliriz... Bu arada Koreliler ile bir alakam yok ama şarkıları hoşuma gidiyor. AiLee, F.T Island, Miss A vs.
    Daha fazla karıştırmadan bitireyim... Bu chibiyi aranıza kabul edin lütfen, yoroshuku onegaishimasu!   :blush:
    Umarım iyi anlaşırız!  :bye1-onion-head-emoticon:
  10. Beğen
    AzizCanBinen reacted to aloneordead in selam animeci gençlik   
    merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım 
     
    adım ali osman doğan 23 yyaşında kocaeli üniversitesi matematik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim 
     
    yaklaşık 7 yıldır anime izliyorum bir çok seriyi izledim bitirdim 
     
    lifetime favori animem one piece şu sıralar manga olarak d. grayman okuyorum anime olarak ta gin tama izliyorum
     
    en sevdiğim tür aksiyon-komedi(bildiğiniz anime ve mangalar varsa önerilerinizi beklerim bu türden :D)
     
    favori anime karakterim one piece den sanji
     
    bir sitede kısa dönemliğine çevirmenlik yaptıktan sonra şu sıralar pek ilgilenmiyorum dersler çok zorluyor onun için :D (ama yaz geldi belki gene ilgilenirim)
     
    insanlarla samimi olmayı seviyorum sitede de öyle bir samimiyet ortamı gördüğüm için katılmaya karar verdim ve kendimi tanıtayıım istedim okumak için vakit ayırdığınızdan dolayı teşekkür ederim  herkese iyi günler dilerim :D 
  11. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Ryuzaki L in Meraba :)   
    Meraba ben mustafa foruma yeni katıldım 4-5 gün oldu :) iyi geçiniriz inş :)
  12. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Songena in 2.hafta çizim konusu Portgas D ace   
    İlk defa bir karakterin resmine baka baka değilde istediğim şekilde çizdim. Yüzü için resimlere göz attım gerçi. Çok mutluyum.  :lol: 
     
     
     
    Forumda ilgilenmek isterdim ama net sorunlarım oluyor sürekli. :(
  13. Beğen
    AzizCanBinen reacted to aysenur in Merhabalar :)   
    Merhaba arkadaşlar. Ben Ayşenur, lise 2 öğrencisiyim. 1997 doğumluyum. Rock müzik dinlemeyi çok seviyorum ve tabii ki animeleri de.  :D En sevdiğim karakter ise Sakata Gintoki. İstanbul'da yaşıyorum... Bu kadar, şimdiden tanıştığımıza memnun oldum. :)  :P  
  14. Beğen
    AzizCanBinen got a reaction from DHspark in 2.hafta çizim konusu Portgas D ace   
    Bu da benden olsun, ne zamandır yapmıyodum :)

  15. Beğen
    AzizCanBinen reacted to BenGeldim in Merhabaa :))   
    Merhaba herkese,aslında daha önce katılmak istiyordum ama  şimdi katıldım.Mutluyum.Kısaca herkese merhaba umarım ben de uygun bir üye olabilirim.   :lol:
  16. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Aelvia in 2014 Çizimlerim   
    Normalde insan portreleri üzerinde çalışıyordum. Bu sene animelere başlayınca çizimlerime de yansıdı. İlk anime çalışmalarım, çizdikçe paylaşmayı düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz. ^-^ 
     
    Ano Hana - Menma
     



     
    Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive
     



     
    Kuroshitsuji II - Alois Trancy
     



     
    Deadmen Wonderland - Shiro 
     



     
    Kuroshitsuji - Grell Sutcliff
     



     
    Claymore - Deneve, Helen, Clare, Miria
     



     
    Sailor Moon - Usagi Tsukino
     



     
    Kill la Kill - Kiryuin Satsuki
     



     
    FMA - Edward Elric
     



  17. Beğen
    AzizCanBinen reacted to ♠Misaki♠ in Geç oldu ama güç olmadı Merhaba   
    Merhaba. Adım Tuğçe 13 yaşındayım foruma kayıt olalı 6 gün oldu ama konu açmayı bilmediğim için daha önce açamadım daha şimdi öğrendim zaten  :D Şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum ^_^
  18. Beğen
    AzizCanBinen reacted in Dressrosa Arc İçin Yeni Açılış   
    Seriye özel bir açılış.
     

     
    One Piece animesinin yeni açılışını Japonya’nın sevilen pop grubu AAA’nın (nam-ı diğer Triple A) seslendireceği duyuruldu. Grubun “Wake up!” isimli yeni şarkısı bu hafta yayınlanacak Dressrosa Arc için animenin yeni açılışı olacak. Şarkının önemli olmasının bir diğer sebebi de seriye özel olarak yazılıp bestelenmesi. Ayrıca sevilen grup One Piece’i 15. yıl dönümünde çeşitli etkinliklerde yine yıl boyu temsil edecek. Grubun üyelerinden Nishijima Takahiro’nun animenin resmi sitesi ONEPIECE.com’da “AAA Nishijima Takahiro no Massugu” isimli bir köşe yazısı hazırlayacağı da gelen haberler arasında.
     
    İşte açılışa dair fikir edinmek isteyenler için haberin videosu;

     
     
    Yeni açılış ise neredeyse One Piece’in ruhunu yansıtıyor diyebiliriz. Nitekim adından da anlaşılacağı gibi “Wake up!”, hayallerini gerçekleştirmek amacıyla maceradan maceraya atılan dostlar arasındaki bağı anlatan eğlenceli bir şarkı olarak ifade ediliyor. Ne var ki izleyicilerin Dressrosa Arc konusunda endişeleri de yok değil. Dressrosa’dan önceki arc oldukça sevilmiş ancak Toei‘nin animede hayranları hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebiliriz. Şimdi ise izleyicilerin tek isteği “İnşallah Toei bu arcı da batırmaz.” şeklinde…
     
     

     
     
    Yine hatırlatalım ki grup serinin Episode of Nami: Tears of a Navigator and the Bonds of Friends isimli özel bölümünde Hiroshi Kitadani’nin söylediği ilk açılış olan “We Are!” isimli parçayı söylemişlerdi. Grubun üyesi Nishijima Takahiro ise bu özel bölümde Korsan Balık Adamlardan birini seslendirmişti.
     
     

     
     
    Seslendirme esnasında oldukça eğlenceli anlar da yaşanmış. Nishijima, Luffy’nin sesinin her daim kulağında olduğunu ve buna bir türlü engel olamadığını ama yine de bu durumdan ötürü mutluluk duyduğunu söylüyor. Genç şarkıcı, deneyimli seiyunun en çok da “Elinden geleni yap-İyi şanslar” deyişini seviyormuş. Eh Tanaka-san da boş durur mu? :)
     
    Tanaka: Nissy! Sen benim hem ortağım hem de dostumsun! Hadi atla! Uzaklara yelken açalım!
     
    Nishijima: Peki, hemen biniyorum.

     
     
     
    Peki ya sizin en sevdiğiniz One Piece açılışı hangisi?
     
     

  19. Beğen
    AzizCanBinen reacted to yusufakyurt in Shingeki no Kyojin Yeni OVA Duyruldu   
    Shingeki no Kyojin'nin animesi OVA'sı 16 Nisan 2014'de yayınlanacak. OVA içerik olarak Eren'nin yer aldığı 104. takımı konu alacak. 

     

    Stay Strong !.

     

     



  20. Beğen
    AzizCanBinen reacted to kaenx in Kaenx Fan-art   
    Herkese Merhabalar,
     
    öncelikle kendimden bahsediyim
    Ben bora biraz uzun süredir animelerle içli dışlı bir ilişkim var,başta one piece,naruto,bleach ve benzeri sürükleyici uzun soluklu serilerin fanıyımdır.ilerde yapmak istedigim işte anime manga benzeri şeylerde çizim işleridir tabi buna daha baya bir var neyse bu kadar konuşmak yeter konunun ilerliyen kısımlarında daha çok tanışırız :) elimden geldigince birşeyler karalayıp sizlerin ilgisine sunmaya çalışacagım,şimdiden ilginiz alakanız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.(benim kişisel cizim sayfama ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.konu ile ilgili her cizimimi buraya upload etmeye çalışacagım,resimleri tıkladıktan sonra daha fazla ayrıntılı hali için açılan resme tekrar tıklamanız yeterli)
    Kurosaki ichigo (bleach) Jiraiya sensei (Naruto Shippuden) Captain Levi  (the shingeki no kyojin) Himura Kenshin (Rurouni Kenshin Samurai x) Naruto (Naruto shippuden ) Lee sin (League of Legends) Jinx ( League of Legends) Kakashi (Naruto Shippuden) Riven ve Zed  ( League of Legends) Caitlyn ( League of Legends) Kagami Taiga (Kuroko no Basket) Levi (the shingeki no kyojin) Captain Levi3 (the shingeki no kyojin)
  21. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Shoryuken.M in Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)   
    Gerçekten çok güzel yapmışlar ama illaki bir ortadoğu havası katacaklar yoksa olmaz. :D
  22. Beğen
    AzizCanBinen reacted in 15. Yıla Özel One Piece Filmi   
    15. yıla özel One Piece filmi büyük ihtimalle gelecek.
     

     
     
    Jump Festa 2014′te One Piece serisinin mangakası Eiichiro Oda, One Piece animesinin 15. yılına özel yeni bir One Piece filmi düşünüldüğünü, tam olarak emin olmasa da büyük ihtimalle yapılacağını söyledi. Mangaka, yeni One Piece anime filmine katkısının olup olmayacağını henüz bilmediğini de ifade etti. One Piece Film Z anime filminde, Eiichiro Oda’nın hayranı olduğu Avril Lavigne, mangakanın ricasıyla tema parçalarını seslendirmişti. (Bad Reputation ve Nickelback’ten How You Remind Me)
     
    Konuşmasında, yeni One Piece filmi dışında pek önemli bir açıklamada bulunmayan Eiichiro Oda, serinin gidişatı ile ilgili olarak, “Nami’nin göğüsleri daha da büyücek, önümüzdeki sene büyük olaylar olacak” dedi.
     
    Serinin gidişatı ile ilgili dediklerinden pek bir şey çıkarmak güç ama yeni One Piece filmine hayranlar itiraz etmeyecektir herhalde.
     
  23. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Zura in Merhaba   
    Merhaba, ben Can.16 yaşındayım.Anime izlemeyi çok severim.(Özellikle Naruto ve Gintama :D ) Aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi ve Taht Oyunları hayranıyım. Umarım iyi anlaşırız. :D
  24. Beğen
    AzizCanBinen got a reaction from zaman in GÜNCELLENDİ- Manga-Anime Fan Art-Özgün Çizimler :)(:   
    Kıvırcık saçlı zoro iyiymiş  :lol: Ama bunlardan önce daha kolay şeylerle uğraşsan daha iyi olurdu senin için.
  25. Beğen
    AzizCanBinen reacted to Mileydi in Shingeki no Kyojin’in Sonu Değişecek Mi?   
    Son zamanların en çok konuşulan serilerinden biri olan Attack on Titan’ın mangakası Hajime Isayama, White-Screen.jp adlı internet sitesine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Yeni materyaller ekleyerek manganın daha da geliştiğini söyleyen mangaka, seride bazı değişikliklere de gittiğini söyledi. Stephen King’in “Sis” adlı romanının sonundaki gibi Shingeki no Kyojin’in sonunda da takipçileri travmaya sokacak bir son hazırlamaktan vazgeçtiğini belirten sanatçının bu kararı almasındaki en büyük sebeplerden biri ise anime uyarlamasının bu yola girmesini epey zorlaştırması. Serinin ve kendisinin aldığı destekler dolayısıyla öyle bir son hazırlamaktan vazgeçtiğini de ekledi.

    Hajime Isayama’nın da damarlarında otaku kanı aktığı için kendisini takipçilerin yerine koyup onları memnun edecek sonuçlar üretebilir.
    Sizce Shingeki no Kyojin nasıl bitmeli?

    kaynak:http://www.animefantastica.com
     
    PS.: Ne Animesi tatmin etti ne de Mangası ama sonunun Sis gibi çarpıcı şekilde olmasını kendi adıma tercih ederdim.
     
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.