-
Content Count
7,275 -
Last visited
-
Days Won
164
Content Type
Profiles
Forums
Calendar
Blogs
Status Updates posted by Amygirl
-
Bugün aklıma geldi de izlediğim animeler içinde duyduğum en iyi lakap "hanbunyaro" sanırım :D
Spoiler- Show previous comments 15 more
-
@Amygirl çook iyi olur abla, bu naçizane kulunu mutlu etmiş olursun. :) Dün Ezgi, Beytize falan iyi kaynattık yine, seni de aramızda görmek isteriz. :(( İnşallah yakın zamanlarda müsait olursun.
-
-
-
Bazen sadece meyve suyu kutusu olmak istersin...
- Show previous comments 14 more
-
@pegasusejder Tamam.
@Amygirl Abla geçen benim imza sorununu çözdüğün için teşekkür ederim.İşin vardır diye özelden yazmak istemedim.(bayağı geç bir teşekkür oldu kusura bakma)
-
@pegasusejder Allah seni naapmasın
@Caprihorn ne demek
-
@Amygirl bilmem naapmasın acaba? Ne yapayım bende böyle ponçik bir insanım.
-
- Show previous comments 14 more
-
Abla bilmiyorum bende çok fazla ben gibi güneş lekeleri var. Gözüm sıcakta ve güneşte direkt kızarıyor onun için uzak duruyorum. Sen niye bu kadar isteklisin. :D
Abla bu soruyu soran tek kişi değilsin, inan bende hiç bilmiyorum sebebini, sorduğumda da söylemediler. :D İstersen sana reddediliş hikayelerimi anlatabilirim oldukça zevklidirler.
-
-
-
Haikyuu 10. bölüm PVsi=yaşamam için bir sebep
- Show previous comments 15 more
-
@Amygirl Evet abla öyleyim de uykularımı kaçıran üç harfli -TUS-
belası var 9 ay sonra ona çalışıyorum.
Sevilmez mi hiç, Haikyuu'yu sevmeyen de ne bileyim
-
@Perfectum o djleri boş ver :D :D
@Pseudohomophylus kolay gelsin ama her interne dediğim şeyi diyorum önce uzmanlık branşını düşünme önce doktor olmaya bak. TUS ta ilk 20 ye girip FTR yazan ama kendi öz babasına STEMI tanısı koyamamış FTR asistanı olma bu çok üzücü bir durum.
-
-
Jojo sülalesini düşünüyorum da... Adamlar üç nesilde kıta değiştiriyor benimkiler Orta Asya'dan çıkıp Toros Dağları eteklerine konmuşlar, beş kilometre oynamamışlar
-
Boy Love FF okumak isteyen olursa diye bırakıyorum buraya. Çok eğlenceli :D
Bence Wattpad'deki bu hikayeyi beğeneceksin: " Rüzgarın Çiçekle Dansı " Yazarı: Amygirl90 https://my.w.tt/Od1XRDKlubb
-
Buraya da bırakalım http://amyninanimeguncesi.blogspot.com/2020/11/en-sevdigim-en-cok-seysiler.html
-
Hayatımda ilk kez ağzımda aft çıktı... Ne ağrıyan bir şeymiş arkadaş
- Show previous comments 13 more
-
@AmygirlÖzellikle pandemi zamanında bol bol vitamin almak lazım. Malum çoğumuz doğru düzgün evden çıkamıyor. Güneş ışığı alamayınca vitamin eksikliği oluyor ister istemez.
-
Amy abla yeni gördüm geçmiş olsun
Şu an ne durumda?
Ağız yaraları çok kötü oluyor, daha geçenlerde nasıl becerdim bilmiyorum ama çok fena ısırmışım (telde var). Kaç gün durduydu o yara artık tuz falan basıyordum çabuk iyileşsin diye ama bir etkisi oldu mu bilmiyorum
En kötüsü de dilimin altında gömülü dişi almışlardı ve dikiş atmışlardı. Dilimi oynatamıyordum, dikişler alınana kadar sadece çorba veya cicibebe yiyebildim :/
Sigara zararlıdır diye kamu spotu da verelim
Haikyuu çıktığı gün nöbette miydin abla, ondan mı o kadar sigara içtin
-
@mrcemakgpreparat olarak önerilmiyor beslenme olarak dikkat etmek lazım c vitamini olarak özellikle
@pegasusejderteşekkür ederim önemli değildi ya 2 günde geçti güzel baktım ağzıma çünkü. Gömülü dişte unutulan dikiş benim de başıma geldi kendi kendime aldıydım hehehhe ağız içindeki yaralar hep sıkıntı diş teli olanlar özellikle çok çekiyor
Haikyuu geldiği gün nöbetçiydim ama genel anlamda çok sevdiğim animeleri izlerken ya da mangaları okurken depresyona giriyorum bir nedenden ötürü ilginç bir huy
-
Hiç BTS şarkısı dinlemedim ama bu çok iyi jsjdjdjdkd
-
3 gündür herhangi bir yerde gördüğüm anime afişindeki renkli saçlı karakterleri alev saçlı sapığıma benzeterek bakıyorum. Son baktığım kadın olmasaydı iyiydi iyice kör etti bu aşk beni
-
Yuri on Ice anahtarlığımı kaybetmiş bulunmaktayım
- Show previous comments 1 more
-
Hem de ağzı kalp şeklinde chibi idi
-
Spoiler
Umarım en kısa zamanda bulursun Emel abla
-
- AloneAndVanished and Amygirl
-
2
-
O ne kadar dadlış bir resim indirem hemen
-
-
Anne evindeyim. Kahvaltı sofrasında 9 çeşit reçel, 5 çeşit peynir var
-
Arkadaşlar FF'lerinizi yarışma kurallarına uygun bir şekilde paylaşınız. Yarışmaya uygun olmayanlar değerlendirilmeye alınmayacaktır!
-
Foruma açtığınız konular silinmişse:
1) Konunuz kurallara uygun değildir.
2) Benzer konu ya da derdinizi anlatabileceğiniz bir konu vardır, forumu araştırın.
3) Konuyu alakasız bir foruma açmışsınızdır.
demektir. Lütfen daha düzenli bir forum için kurallara uyalım. Dingonun ahırı gibi girmeyelim. Bu duvara daha güzel şeyler yazmak istiyorum.
-
Önceden instagramda falan reklamlarda sivilce çıkarma videoları olurdu, şimdi ayak topuk derisi yüzme videoları var. Amaç ne anlamıyorum.
-
Sonunda yazabildim keh keh keh
http://amyninanimeguncesi.blogspot.com/2020/06/saiyuuki-serileri-tantm.html
-
Bazı insanlara dehşet çizim yeteneği sıfır hayal gücü verilmiş...
-
Bu anime istek ve öneri bölümüne rağbet nedir anlamadım gitti. Discord sunucusunu mu bulamıyor bu millet nedir?
-
-
Duyuru!!!!! Anime önerileri ve bilinmeyen animeler için yardım amaçlı yeni alt forumlar oluşturulmuştur. Farklı yerlere konu açan kişilerin gözünün yaşına bakılmayacaktır!!! Kurallarımızı okuyalım çılgınssss