Jump to content

おい! ( Selam! )

Strix.

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar Onca macera ve Koşuşturmadan sorna Forumda Takılalım diye Düşündüm Tam Ramazan Sornası Forum a Girince Ban'landımı Fark ettim. Tamam İtrazım Yok. Amma Formsuz anime izlemenin Keyfi Çıkmıyor Diye Yeniden Üyelik aldım Umarım bu sefer Kurral Dışına cıkıp da uyarı ve ban yemem *-*

Kendimi Tanıtmaya Gelince Adım yusuf Kütahya'da yaşıyorum Bilgisayarla aram aşırı derecede iyi. Bir sorununuz olursa yardım etmekten mutluluk Duyarım. Diyer Bilgilerim Profilimde Yazıyor Yazmayanları buraya yansıtıcam.

- 11. ocak. 1999 ( 15 yaşındayım )

-Kitap okumayı , yazmayı

-Manga yapmak ( Yeniyim ve acemiyim. )

-Yasa Dışı sitelerin İcabına bakmak. ( THT Yolu ile. )

-Anime izlemek ( Bu Formdaki Neredeyse Herkez gibi *-* )

-Japonca ve ingilizce Oyun, Kitap vs İşleriyle uğraşmak ,oynamak ( Belki cevirmen olurum diye *-* )

-Bisiklet Binmek.

-Nostajik arabalar Kullanmak Mesela Murat 124 ( Biliyorum yaşım tutmuyor ve ehliyetim yok amma Çok zevkli :) )

-Sabah yürüyüşü ( evden okula 100 Metre Gidiş geliş 200 T_T )

-Arkadaşlarla Çarşıda Gezmek eylenmek Coşmak ( ps3-4 veya net kaffe takılmak Ve Gezmek )

Şimdilik bu kadar Diyelim ( Bayada Uzun olmuş uf *-* ) Daha fazla tanımak isterseniz sorularınızı bekliom. :cool-onion-head-emoticon:

Edited by -ScReaM-

• Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

yoksa sen şu nihat hatipoğluna hack yapmak günah mi diye soran çocuk musun ? 

Yaşını tam bilmiyorum ama Türkçe çalışmanı öneririm diğer dillerden önce :)

Yusuf senin yaşın kaçtı ?  Tekrar hoş geldin. Bence özünde sevilesi bir insansın. Bir de düzgün yazabilsen, ah ah. :D

yoksa sen şu nihat hatipoğluna hack yapmak günah mi diye soran çocuk musun ?

O çocuğun abisi olsa gerek. Üstad...

Bu arada eğlenmek kelimesini eylenmek olarak yazan biri nasıl kitap yazabilir merak ediyorum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.