Jump to content

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 3.2k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P

Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu

  • 3 hafta sonra...

Kacacak hicbir yerim yoktu, ben de buradayim; cogu kimsenin bilmedigi, bilenin de eglence amacli kullandigi yerde icimi dokuyorum.

Hani sorarlar ya lambadan cin ciksa da bir dilek hakkin olsa diye yahut hayatta en cok istedigin sey... Cok kez sordular bana bu soruyu ve...

Bakin ben cok iyi yalan soylerim. Bu da buranin itirafi olsun. Kimseye soylemem ne kadar iyi bir yalanci oldugumu, neredeyse hic yalan soylemem zaten de sorarlarsa iyi bir yalanci misin diye "Evet" derim. Inanmazlar. Dobra ve durust bir kizin sinirlendiginde agzina geleni soyleyen fevri kizin iyi bir yalanci olduguna inanmazlar. Hikaye yazdigimi/yazar oldugumu bilenler kurguyu kurabilecegimi dusunup "Mimik yapabilir misin?" diye sorarlar gozleri inanmadiklarini haykirir. "Hee bilmem ki" derim hafif utanmis ve geri cekilen bir tavirla. Evet mimik yapabilirim. Kendimi yalan konusunda bir profesyonel olarak goruyorum ama neden bu kadar iyi oldugum simdiki mevzu degil.

...ve ben her seferinde yalan soyledim diye itiraf ederek devam edeyim. Dedim ki: "Istedigim butun kitaplari alacak kadar para istiyorum," bilirler parayi sevdigimi, inandilar. Dedim ki: "Iyi bir universiteyr girmek istiyorum," bilirler ilgilendigim konulardaki ogrenme askimi, inandilar. Dedim ki: "Asik olmak istiyorum," bilirler hislerimin ne kadar tekduze oldugunu, inandilar.

Kimseye soylemedim esas istedigimi: Huzur.

Mutluluk, para, basari... Huzur olmadan anlamsiz.

Belki de ben oyle saniyorum cunku ilk uc saydigimi hic doya doya tatmadim. Huzuru ise hic. Tamamen koca bir hic. Mutlak sifir.

Hayatim tamamen monotona bindiginde de her gun farkli bir seyler yaptigimda da tadamadim huzuru. Istedigim liseye girdigim gun de yuzlerce liralik alisveris yaptigimda da yoktu huzurum. Hic olmadi.

Dis huzuru sagladigimda icim rahatsizdi, antidepresanlar icimi yatistirabilirlerde disarisi berbat oluyordu.

Bugun de o gunlerden biri, her iki yonden de huzursuzum ve mecazen tabiri caizse kaniyorum.

Belki bu dunyada en istedigim seyi asla elde edememekle sinaniyorum.

Belki sinanmamdan gecemedim ve cehennemdeyim.

Metafor, benzetme, abarti degil bu. Gercekten buna inandigim zamanlar oluyor. Inanmadigim zamanlarsa bunu dusunmediklerim.

Yarin gecmez de illa bir gun gecer bugunun acisi da, yaralari kalir ben de gormezden gelirim. Sadece bugun ilk kez haykirmak istedim. Ya sustum ya fisildadim. Bugun icimden alicisini bilmeden yazmak istedim.

Bugun ozel.

Bugun umudumu yitirdigim gun.

Asla huzuru bulamayacagimi anladigim gun, bugun.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.