Jump to content

EndEverAfter

Üyeler
  • İçerik sayısı

    169
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    EndEverAfter got a reaction from Sonia in Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?   
    bilmeden alırdım elime okul defteri niyetine kullanırdım içine matematik ile ilgili yazsam matematik ölürdü amk :D
  2. Beğen
    EndEverAfter got a reaction from aTokejunioke in Hatake Kakashi FC   
    Hatake Kakashi
    Kakashi, Konohagakure (Konoha Köyü)'nin Jounin ninjalarından birisidir. Kendisi ; Uzumaki Naruto, Uchiha Sasuke ve Haruno Sakura isimli geninlerden oluşan 7. Takıma Jounin olarak atanmıştır. Kendisi ayrıca Kopyacı Ninja Kakashi (Kopī Ninja no Kakashi) veya Şaringanlı Kakashi (Sharingan no Kakashi) olarak da tanınmaktadır.
    Sol gözündeki sharingan'ı küçüklüğünde Uchiha Obito, jounin hediyesi olarak armağan etmiştir.
    Bu lakaplar kendisinin sol gözündeki bir özelliği kullanmak suretiyle 1000'den fazla jutsu kopyalamış olması gerçeğinden hareketle ortaya çıkmıştır. Sol gözündeki bu özellik, sadece neredeyse yok olmuş olan Uchiha ailesinin bazı fertlerinde görülebilen, o aileye özgü genetik bir özelliktir. Normal gelişimini tamamlamış ve faal haldeki Sharingan özelliğine sahip olan sol gözünün kırmızı göz bebeği içerisinde üç virgülümsü işaret bulunmaktadır.Bu normal gelişimin üstünde yalnızca bir adet özel seviye daha vardır ki Kakashi'nin bu seviyeye manga'nın 275 numaralı bölümünde ulaşmış olduğu görülmektedir. Bu seviyenin ismi Mangekyou sharingan 'dır. Bu seviyeye Uchiha İtachi'nin Kakashi'den önce ulaşmış olduğu Anime'de ve manga belirtilmiştir.Kakashi başlarda güçsüz ve güvenilmez gibi görünmüştür.Ancak Kendisi istisnai şekilde çok yetenekli bir ninja olup, 6 yaşında Chuunin rütbesine 13 yaşında ise Jounin rütbesine erişmiş olan bir "harika çocuk"tur. Babası olan Hatake Sakumo; Konohanın Beyaz Diş'i ("White Fang" of Konoha, Konoha no Shiroi Kiba) olarak tanınmıştır ki, bu lakap kendisinin neredeyse Efsanevi Üçlü (Efsanevi Sannin, Sandaime Hokage'nin ünlü öğrencileri) ile aynı seviyede görülmesi dolayısıyla verilmiştir.
    Kakashi'nin Gençliğinin anlatıldığı Kakashi Gaiden arc süresince (manga bölümleri 239-244), Kakashi'nin sahip olduğu sharingan gözünün ve gözün dışındaki uzun yara izinin kökeni ve hikâyesi açıklanmaktadır. Bölüm Üçüncü Gizli Ninja savaşları sırasında geçmektedir. Bu sırada 13 yaşında olan Kakashi ve takım arkadaşları Uchiha Obito ve Rin, gelecekte Yondaime (Dördüncü) Hokage olacak olan kişinin komutası altında Iwagakure (Hidden Rock Village, Gizli Kaya Köyü) sınırları içinde bir görev üzerindedirler.
    İzleyen savaş süresince, Kakashi'nin Sharingan'ı kullanmasından dolayı bugünkü şöhretine kavuşur. Ayrıca kendisinin gözetmenliğini yaptığı Hayatta Kalma Eğitim Sınavını alan her olası Genin takımını sınavdan bırakmasıyla tanınmıştır. Üçüncü Hokage gibi ve muhtemelen Jiraiya ve Dördüncü Hokage gibi, olası öğrencilerini seçmek için adı kötüye çıkmış olan "Bell-Test" (Zil Sınavı) isimli bir sınav uygular. Görünürde sınav Akademi mezunu öğrencilerin herbirinin Kakashi'den bir zil kapması gereken bir tür eğitim şeklindedir. Ancak sınavın nihai hedefi olası Genin adaylarının 'takım çalışması' ve fedakarlık özelliklerini ölçmektir. Kakashi'nin gerçek Genin mezuniyet sınavı olarak kullandığı bu sınav, Akademiden mezun olan öğrenciler arasından olası Genin'leri,%99 gibi yüksek bir başarısızlık oranıyla ayıklamaktadır (Bu sınava giren mezunların %99 u kalmıştır). Kakashi'nin sınavının diğer Jounin'lerinkine göre daha zahmetli ve zorlu olduğu düşünülse de Üçüncü Hokage, Kakashi'nin önceki takımları bırakmasının son derece doğru ve akıllıca olduğunun ortaya çıktığını düşünmektedir. 7. Takım (Naruto, Sasuke, Sakura) Kakashi'nin sınavını geçen ilk takım olmuştur.Daha sonra sasuke nin gitmesiyle Sai gelmiştir.
    Mangekyou Sharingan Sharingan'ın kendisine verdiği avantajla birleştirerek eşi görülmemiş başarılara imza atmıştır. Sharingan sayesinde 1000 ve üstü sayıda tekniği öğrenmiştir. Sayısız savaştan galip çıkarak eşsiz bir tecrübe kazanmıştır. Kakashi Sharinganını geliştirir ve Mangekyo Sharinganını ortaya çıkarır. Diğer mangekyolardan farklı olan bu teknik Boyutlar arası geçiti sağlar. (aslında bu teknik, Madara Uchiha'nın mangekyou sharingan'ındaki boyut değiştirme teknikleriyle aynıdır. Hatta anime ve manganın bir bölümünde Kakashi ve tayfası Sasuke Uchiha'yı ararken Madara ile karşılaşır ve onun boyutlar arasında yolculuk yaptığını düşünen ilk kişidir. Kakashi, bu teknikle herhangi bir nesneyi başka bir boyuta yollayabilir fakat nereye yolladığını bilmez. Dolayısıyla bu Kakashi'nin boyutlara hakim olmadığını gösterir. Madara Uchiha ise boyutlara hakimdir) Kakashi bu tekniğiyle Deidara'nın kolunu kopartıp bir kısmını başka bir boyuta götürüp parçalamıştır.
    Mangekyou Sharingan Mangekyou Sharingan yüksek seviyeli bir göz tekniğidir. Mangekyou Sharingan'ı dünyada sayılı kişiler kullnabilmektedir.Mangekyou Sharingan'ı 3 yolla uyandırabilirsiniz size en yakın kişiyi öldürerek yada ölümüne sebep olarak veya ölümünü görerek.
    HATAKE KAKASHİ PROFİLİ



    RESİMLER



    KURUCU:ThePower
    Üyeler:Hokage_Minato
    ayanatsume
    yanki_99
    Amygirl
    toprakezgi
    SnoW_DeaD
    songena2
    Polyterpe
    QuantumBlue
    ame
    Paprika
    futurecoffeecup
    Strauss
    TSunadeHime
    Heiwa
    Yuki-Chan
    Hospahtan
  3. Beğen
    EndEverAfter got a reaction from frondal in Frondal Naruto Karakalem Çizimlerim   
    Oha süperr çok güzel la bunlar
  4. Beğen
    EndEverAfter reacted to GNtoki in Darker Than Black’in Yönetmeninden Yeni Anime   
    Sanırım mükemmele yakın birşeyler çıkacak. En azından beklentilerimi çok yüksekte tuttular şimdi :D. Hayal kırıklığına uğratmasa bari
  5. Beğen
    EndEverAfter reacted to Toprakezgi in Uçan kaçan karakterleri kaldırıyoruz   
    Tövbe tövbe. Allah'ım bayramlık ağzımı açtıracaklar. Lan çocuk dediğin hayal kurarak büyür lan. Uçmayı hayal etmeselerdi uçaklar falan nasıl yapılacaktı ? Ay sinirlendim. Sen çocuğa hayalle gerçeği öğretmezsen gider kendini pokemon sanıp balkondan atar tabi. Bunun çizgi filmlerle ne alakası var ? Ne kadar saçma bir düşünce tarzı. Çocuklar için tehlikeliymiş. Bunlar bişeyleri yapmak için kılıf olmuş sadece.
  6. Beğen
    EndEverAfter reacted to Witch. in Kuroko no Basket 2. Sezonun Kesin Tarihi   
    Nisan Temmuz Eylül derken Ekim.
    Eheheh beklerken kafayı yiyeceğim galiba.
    Cidden.
    (Sabırlı ve gülümsüyor görünmeye çalışıyor ama dişlerini sıkıp sövüyor)
    NE EKİM'İ BEE!!
  7. Beğen
    EndEverAfter got a reaction from Ecciel in Anime izlemeye başladıktan sonra hayatınızda olan değişiklikler.   
    çizime merak saldım ve sbsde simya ile çıkan sorulardan hiçbirinde yanliş yapmadım (fma candır)
  8. Beğen
    EndEverAfter reacted to megamorph in One Piece’e Kısa Bir Ara   
    parayla herşey hallolsaydı sakıp ağanın iki çocuguda engelli olmazdı.
  9. Beğen
    EndEverAfter reacted to Myura in Naruto Çizgi Romanları da Geçti   
    Türkiye'de Death Note, Naruto, One Piece, Bleach, Berserk gibi mangalar Türkçe bi şekilde satılıyor zaten..
  10. Beğen
    EndEverAfter reacted to SeptNoir in D. Gray Man Devam Edecek!   
    +100 :lol: Dışarı çıkıp deli gibi koşasım, bağırasım var öyle bi heyecan ve mutluluk içindeyim :wub: Kesinlikle izlemelisin! Benim için anime vardır bir de D. Gray Man vardır, öyle söyleyeyim :DD. Gray Man'i izledikten sonraki izlediğim her animede DGM nin büyüsünün eksikliğini hissetmekte ve yeterli zevk almamaktayım :(
    Ne kadar sıklıkla izlediğine bağlı diye düşünüyorum hani ben 103 bölümü bir ay içinde mi ne bitirmiştim. İkinci sezon çıkana kadar şu anki bölümleri izleyebilirsin ya da ben beklerim diyorsan da sana kalmış
  11. Beğen
    EndEverAfter reacted to Paprika in Herkes çizmiş atmış foruma, kıskandım ben de.   
    Fantastik bilim kurgu benim ilgi alanımdır ya :D
    Çizimleri beğendim,değişik bir tarzın var.İlk resmi görünce Lich King aklıma geldi.Onu hiç çizmeyi denedin mi?
  12. Beğen
    EndEverAfter reacted to Songena in Onların dünyasında insanlar nasıl evleniyor?   
    "Nolucak bu Sasuke'nin , İchigo'nun (360. bölümdeyim umudumu kestim. :( ), Fairy Tail loncasının hali? :wacko: " diye düşündüğüm için romantizmi kimin kimi sevdiğini pek umursamıyorum açıkçası . :D
  13. Beğen
    EndEverAfter reacted to Eternal_Aya in Onların dünyasında insanlar nasıl evleniyor?   
    Tamam romantizm ve aşk delisi değilim ama 200 bölüme gelicez hala kimsede bir tık yok kimin kime neler hissettiğini az buçuk tahmin ediyoruz belli oluyor Fairy taili çok seviyorum ama bu duyarsızlık beni kıl ediyor koskoca animede romantizme en yakın gördüğüm tek şey erza ve jellal bilmem kaçıncı bölümde tepeden yuvarlanıp öpüşmeye kalkışmaları oldu ki tabiki "öpüşmediler" dediğim gibi romantizm ve aşk meraklısı değilim ama insan ister istemez bekliyor ve olmayınca cidden bayıyor sorması ayıp bunların dünyasında bu yavaşlıkla gittiğine göre abi bunlar nasıl evlenip çoğalıyor bölünerekmi :lol:
  14. Beğen
    EndEverAfter reacted to Pøllux in Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?   
    Ben kullanırdım ama ölmeden önce bırakırdım ki cennet veya cehenneme gidiyim asfasas
  15. Beğen
    EndEverAfter reacted to Padvox in En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri   
    Luffy / One Piece
    Senji / Deadman Wonderland
    Naruto / Naruto
    Lelouch / Code Geass
    Akito-Agito / Air Gear
    Cross Marian / D.Gray-Man
    Nami / One Piece
    Luka Crosszeria / Uragiri Wa Boku No Namae o Shitte İru
    B-Rabbit / Pandora Hearts
    Archer / Fate/Stay Night
    Sanji / One Piece
    Benim 11 oldu ama birini çıkaramadım içinden :D
  16. Beğen
    EndEverAfter reacted to fajimutsu in ichigonun içindeki holow vaste-lode'mi?   
    Arkadaşım artistisin ya :D ilk 5 numara espeda (0, 1,2,3,4,) hepsi vastolorde seviyesinde hollowlar senin attığın resim harribelin maskesini çıkarmadan önceki hali . Ulqininde öyle bir resmi varki ahanadan oda burada http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2012/152/f/b/ulquiorra_vasto_lorde_by_theyahikodark710-d51wkuw.png bu hali ne animede ne mangada var bleachin karakter kitaplarının 3.sünde var bu hali diğerlerini maskelerini çıkarmadan önceki halleri varmı bilmiyorum bulursam koyarım .Ayrıca ichigonun içindeki yüzde yüz vastolorde hatırlatırım ichigonun içindeki hollow aizen tarafından hougyoku etkisiyle oluşturulmuyor uraharayla eğitimini hatırlayın 18-19 lu bölüm ichigo orada gerçektende hollowa dönüşmek üzereyenken son anda kurtarıyor kendini
  17. Beğen
    EndEverAfter reacted to Marco in Vampir Öpücükleri / Kan Akrabaları   
    Konusu çok kötüydü son bölümü batırmış okumadıysan Zehirli şeker var aynı yayın evinin  o daha güzel  :D
  18. Beğen
    EndEverAfter reacted to slimjack in Anime hayatınızda istediğiniz en çok 3 şey!!   
    Gene senin erkek arkadaşın izliyormuş (digimonda olsa :) ) bende bırak izleyeni kız arkadaş bile yok :(
    Bende istiyorum hatta konu bile açtım ama kimse tınlamadı <_<
  19. Beğen
    EndEverAfter reacted to Grkmvc in Böyle Çakma Manga Görülmedi :)   
    Büyü az büyü :D
  20. Beğen
    EndEverAfter reacted to Grkmvc in Böyle Çakma Manga Görülmedi :)   
    Şu adam bariz Kenpachi ya.
  21. Beğen
    EndEverAfter reacted to Naruto_Uzumakii in Böyle Çakma Manga Görülmedi :)   
    bayagı bi çakma olmuş :)
  22. Beğen
    EndEverAfter reacted to Lynx in Fan Art Çizimlerim   
    Ohoo. :o Süper.. Eline sağlık.. Maşallah.
  23. Beğen
    EndEverAfter reacted to DeathBook in Resimlerimi görüp kusmanız için konuyu açıyorum   
    Bence güzel, geliştirsen başarılı olabilir. Hiç değilse kuzenimden daha güzel çiziyorsun :D
  24. Beğen
    EndEverAfter reacted to Uchiha_Kanade in İlk İzlediğiniz Anime?   
    Tabiki de Sailor Moon :D Bana animeyi sevdirende öğretende o :D (aslında videonun altındaki yorumlardan keşfetmiştim :P )
  25. Beğen
    EndEverAfter reacted to Mystogan in İlk İzlediğiniz Anime?   
    Dragon ball  ;D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.